Decembar 05, 2019

 

810x100

ePodunavlje

ePodunavlje

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u galeriji smederevskog Centra za kulturu  otvorena je izložba likovno-kreativnih radova korisnika Ustanove „Sunce“ i njihovih gostiju - učenika specijalnih odelјenja osnovnih škola „Branislav Nušić“ i „Branko Radičević“, Društva za cerebralnu paralizu i Udruženja za pomoć MNRO Smederevo.

Lokalna samouprava u Smederevskoj Palanci spovela je akciju uklanjanja toplovoda u parku kod škole "HIM" kao i u samom dvorištu škole. 

Uprkos svim dogovorima koje je lokalna samouprava u Smederevskoj Palanci imala do sada, borba sa preduzećem PWW je očigledno Sizifov posao, ocenio je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen saopštio je da je ova lokalna samouprava uvela novinu u poboljšanju komunikacije sa sugrađanima.

Povodom Svetskog dana borbe protiv side GrO SNS Smederevo organizovao je tribinu za mlade u prostorijama stranke.

Poverenik GrO SNS Smederevo Jasmina Vojinović posetila je Prihvatilište za smeštaj odraslih i starijih lica u Maloj Krsni.

Godišnje savetovanje pčelara Podunavskog okruga održano je u Skupštini grada Smedereva. Prisutne je pozdravila Jasmina Vojinović, član Gradskog veća za lokalni-ekonomski razvoj, infrastrukturu i MZ i poželela im uspešan rad.

Delegacija kineskih privrednika i eminentnih umetnika boravila je u četvorodnevnoj poseti Smederevu. Svečani prijem delegacije upriličen je u Gradskoj upravi Smedereva. Razgovarali su o budućoj privrednoj i kulturnoj saradnji dveju zemalja koje veže iskreno prijareljstvo.

Čak 55.79 odsto, tačnije 968 od ukupno 1.738 glasača, podržalo je danas listu Srpske napredne stranke na izborima za Savet mesne zajednice Veliko Orašje u opštini Velika Plana. Glasanje se sprovodilo na 3 glasačka mesta, a u Savetu MZ Veliko Orašje biće 11 novoizabranih članova Srpske napredne stranke.

Udruženje elektronskih medija Comnet zgroženo je novim pozivom na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer samo se tako može protumačiti naslovna strana niskotiražnog tabloida Danas, koji neosnovano pretenduje da bude etabliran kao takozvani slobodni medij, saopštio je COMNET. 

Strana 1 od 130

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2