Februar 18, 2020

 

postanska dec

ePodunavlje

ePodunavlje

Informacija da će Srpska napredna stranka za novog lidera Smedereva, prvo nosioca liste na predstojećim aprilskim izborima, a kasnije i gradonačelnika, imenovati osobu čije se ime još drži u tajnosti, ozbiljno je uzburkala strasti u gradu na Dunavu.

Opština Smederevska Palanka, do pre samo dve godine, mogla je da proglasi bankrot. Do pre samo dve godine imali smo dvanaestočasovne restrikcije vode, nismo imali uličnu rasvetu, kolovozi i trotoari bili su nam razoreni, rekao je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen na otvaranju impozantnog novog centra javne uprave.

Udruženje elektronskih medija Comnet najoštrije osuđuje monstruozne pretnje smrću  upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću od strane sociološkinje Vesne Pešić putem društvene mreže Tviter.  

Profesionalno udruženje novinara Srbije sa zaprepašćenjem iščitava po hiljaditi put poruku Vesne Pešić na tviter profilu. 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Smederevo organizovao je druženje sa decom iz hraniteljskih porodica i hraniteljima u prostorijama stranke, povodom srpske Nove godine. Tom prilikom deci su uručeni paketići, a hraniteljima je izražena velika zahvalnost za najhumaniji posao koji rade.

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Decembar 31, 2019

Omladina SNS GrO Smederevo poželela je sugrađanima Smedereva srećnu i upešnu 2020. godinu. U predstojećoj godini svojim sugrađanima žele mnogo zdravlja, uspeha i porodične sreće.

Kako saznaju "Smederevske novine", iz izvora bliskih gradonačelnici Jasni Avramović, koja nije skrivala svoje nezadovoljstvo posle sednice Glavnog odbora SNS, ona neće biti na lokalnoj listi Srpske napredne stranke na predstojećim izborima najavljenim za proleće naredne godine.

Majstori, ili serviseri klima uređaja, opravdano kažu da nije isto čistiti klimu kada smo prinuđeni da to uradimo zbog slabog hlađenja, ili da je redovno održavamo. 

Funkcioneri Gradskog odbora Smederevo Srpske napredne stranke, iz ličnih sredstava, obezbedili su 1.000 paketića za decu stranačkih aktivista. Poverenici GrO Jasmina Vojinović, Jovan Beč i Dejan Stošić podelili su deci paketiće i poželeli im sve najbolje u Novoj 2020. godini.

Električni bojleri, kao uređaji gde se voda zagreva, posebno su pogodni za taloženje kamenca. Pored toga, oni su konstrukcijski pogodni za taloženje svih primesa iz vode. 

Strana 1 od 133

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2