Januar 25, 2021

 

postanska 30.10

ePodunavlje

ePodunavlje

Predsednik opštine Smederevska Palanka objavio je na društvenoj mreži fejsbuk budući izgled ostrva kod skretanja za Opštu bolnicu "Stefan Visoki". 

Juče je u prostorijama Doma omladine u Velikoj Plani sa radom počeo punkt za masovnu imunizaciju građana opštine Velika Plana. Vakcinisano je 84 građana, dok je za danas pozvano 144 osobe. 

Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč, posle brojnih sastanaka sa građanima u Gradskoj kući, pre nekoliko dana počeo je da posećuje mesne zajednice, kako bi i na licu mesta saznao šta su prioriteti, gde je pomoć lokalne samouprave najpotrebnija ljudima.

Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen saopštio je da je danas pokrenuta inicijativa za uređenje i opremanje jezera Kudreč.

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

U skladu sa prioritetima koje je definisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, najavljuje se masovnija imunizacija stanovništva. Reč je o javnim službama, licima starijim od 70 godina, zatim populaciona grupa između 60 i 70 godina i na kraju grupa od 18 godina pa nadalje. Tim povodom, pored manjih punktova u samom Domu zdravlja, formiran je i VAKCINALNI PUNKT 1 za masovnu imunizaciju protiv COVID-19 u Smederevskoj Palanci.

Opština Smederevska Palanka, do 1. februara ove godine, učestvovaće sa tri projekta na konkursu koji je raspispisalo Ministrastvo kulture i informisanja, „Gradovi u fokusu“. Tim povodom predsednik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen posetio je resornu ministarku Maju Gojković.

Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen saopštio je da su u toku završne pripreme za otvaranje gradskog klizališta u letnjoj sali bioskopa u Palanci.

Predsednik opštine Velika Plana Igor Matković, zajedno sa predsednikom Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Velika Plana Živanom Đurišićem i narodnim poslanikom Veliborom Stanojlovićem, posetio je dana Opštu bolnicu "Stefan Visoki" lepim povodom.

Zamenik predsednika Skupštine opštine Smederevska Palanka Rodoljub Stanimirović izrazio je danas zadovoljstvo što su se Palančani u velikom broju odazvali akciji sakupljanja knjiga za Srpsku kuću u Podgorici.

- Zahvaljujem i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što je svojim primerom, prilikom posete Podgorici, donirao knjige i dao lični primer, kako svi treba da pomognemo svom narodu koji živi u Crnoj Gori, istakao je Stanimirović, a potom se zhvalio svim donatorima.

Zahvaljujemo kolegama sa TV Jasenica na video materijalu.

Strana 1 od 194

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2