Oktobar 28, 2020

 

postanska 20.06.2020

ePodunavlje

ePodunavlje

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Srpska naprеdna stranka danas u Beogradu svеčano obeležava slavu Svetu Petku. U duhu tradicijе, proslava je počela dočеkom gostiju od stranе ovogodišnjeg domaćina kandidata za ministra poljoprivrede, šumarsta i vodoprivrede Branislava Nedimovića.

Nacionalna služba za zaošljavanje obaveštava javnost da će se, preko Banke Poštanska štedionica, izvršiti isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za septembar 2020. godine u četvrtak 22.10.2020. godine, i privremene novčane naknade licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za septembar 2020. godine u petak 23.10.2020. godine.

Predstavnici Odeljenja za međunarodne razmene Kancelarija za spoljne poslove, trgovinski biro kineskog grada Anšana, uputili su potpisani memorandum o saradnji grada Anšana i Smederevske Palanke.

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za avgust 2020. godine, u  utorak 22.09.2020. godine, a da će privremenu novčanu naknadu za avgust 2020. licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, isplatiti u sredu 23.09.2020. godine.

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Predsednik opštine Velika Plana Igor Matković doneo je Odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i samostalnih ugostiteljskih radnji u vreme epidemije izazvane zaraznom bolešću COVID-19 na teritoriji opštine Velika Plana.

Predsednik Opštine Velika Plana Igor Matković doneo je Odluku o novom radnom vremenu ugostiteljskih objekata.

Jovan Beč, diplomrani inženjer menadžmenta, izabran je za za novog gradonačelnika Smedereva, na predlog novoizabranog predsednika Skupštine Grada Smedereva Vesne Kiš. Za zamenika gradonačelnika izabrana je Marija Marković Stavrić, za zamenika predsednika Skupštine Branče Stojanović, a za sekretara Skupštine Goran Milentijević.

Igor Matković izabran je danas na Konstitutivnoj Skupštini Opštine Velika Plana za predsednika Opštine, a na predlog novog predsednika Skupštine Dušana Marića. Za zamenika predsednika Opštine izabran je Marko Šućur, a za zamenika predsednika Skupštine Miloš Nikolić.

Strana 1 od 183

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2