Septembar 23, 2019

 

postanska 13.09.2019

Devojčica u školi u Smederevu divljački prebila vršnjakinju

U Srbiji je sve prisutnijhi problem maloletničkog nasilja, a na društvenim mrežama se često objave snimci brutalnih tuča, u kojima učestvuju ne samo dečaci nego i devojčice.

Na snimku koji je na Tviter postavila Dragana Janković, majka tragično preminulog dečaka Alekse Jankovića, vidi se kako mlada nasilnica bezdušno i divljački iz sve snage u hodniku Osnovne škole Sveti Sava u Smederevu, udara vršnjakinju, koja nije mogla ništa drugo da uradi nego da rukama pokrije glavu.

Povodom ove surove tuče, Dragana Janković je na Fejsbuku objavila da je snimak tuče dobila posredstvom dece ali i odgovornih roditelja koji su davno izgubili poverenje u prosvetne institucije. Ona je navela da se radi o učenicama sedmog razreda, i da se tuča dogodila u ponedeljak, a da je snimak skinut sa Facebook profila nasilnice, pre nego je obrisan. Što je još poraznije, poruka o tome je imala u tom trenutku čak 376 sviđanja.

Prema njenim rečima, devojčica koja je napadnuta, pored fizičkih povreda, je sada je u velikom stresu. Ona je navela da je i karate klub još ranije je izbacio ovu nasilnu devojčicu upravo zbog ovakvog ponašanja dok su je nadležni u školi kažnjavali ukorom.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2