Decembar 13, 2019

 

810x100

Policija vredna u celoj Srbiji, hapšenja i u Smederevu

By Decembar 05, 2017 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

U više odvojenih akcija na suzbijanju imovinskih delikata, koje su realizovane na teritoriji policijskih uprava Beograd, Kragujevac, Novi Pazar, Leskovac, Pirot, Pančevo, Požarevac, Smederevo, Bor, Vranje, Zaječar, Jagodina, Sremska Mitrovica i Prokuplje, uhapšeni su osumnjičeni koji se terete da su u prethodnom periodu izvršili više od 300 teških krađa, krađa i razbojništava.

Takođe, u okviru ovih akcija podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 48 osoba.

Policija je od osumnjičenih oduzela više predmeta koji potiču iz krivičnih dela, između ostalog četiri automobila, motocikl, skuter, umetničku sliku, više mobilnih telefona i sim kartica, dva kompjutera, više komada nameštaja i tehničkih uređaja ukradenih iz kuća i stanova. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su N.S. (1999) i još tri maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili 26 krivičnih dela teška krađa kojima su oštećenima naneli štetu od oko 1,6 miliona dinara. 

Policija je kod osumnjičenih pronašla dva kompjutera, parfem i pet boca alkoholnih pića koji potiču iz krivičnih dela. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su Š.S. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo. Š.S. se tereti da je u naselju Mali Krivak više puta udario u glavu oštećenog i ukrao mu tašnu i 12.000 dinara. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su D.R. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa.  D.R. je, kako se sumnja, prišao oštećenoj i iz ruku joj oteo novčanik sa ličnim dokumentima i mobilni telefon. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.  

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su S.D. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krivična dela teška krađa i krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je S.D. provalio u jedan diskont pića u Velikoj Plani i iz njega ukrao više boca raznog alkoholnog pića, a zatim namerno izazvao požar u  objektu, čime je oštećenom naneo štetu od oko 30.000 dinara. S.D. se sumnjiči i da je provalio u jednu trafiku u Velikoj Plani iz koje je ukrao razna pića. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom  tužilaštvu u Velikoj Plani.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2