Juli 09, 2020

 

postanska 20.06.2020

ZLATNI ODBOJKAŠ U SMEDEREVU

By Novembar 26, 2019 0

Danas je je u Gradskoj upravi priređen prijem Nikoli Pekoviću, reprezentativcu Srbije u odbojci i osvajaču zlatne medalje na nedavno završenom prvenstvu Evrope u Parizu, kome su prisustvovali Jasmina Vojinović i ostali članovi Gradskog veća.

Nakon toga, pehar šampiona Evrope, koji je osvojila muška odbojkaška reprezentacija Srbije, danas je mogao da se vidi u Tehničkoj školi. Kao i prilikom boravka u OŠ "Dr Jovan Cvijuć”, i ovog puta prisutni učenici na tribinama Tehničke škole mogli su da prisustvuju pokaznom treningu odbojke koji su odradili odbojkaši i odbojkašice Smedereva, Smederevo Carine i Tehničara.

Odbojkasi 04

Libero Odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Peković zahvalio se na prijemu i naglasio da se seća dana kada je sala Tehničke škole bila jedino mesto gde se igrala odlična odbojka.Pored direktora škole Sime Djordjioskog, u sali Tehničke škole bili su i članovi Gradskog veća,Saša Branežac i Marina Tirnanić. Već sutra pehar će biti u sali OŠ “Dimitrije Davidović”, a nakon toga i u OŠ “Branko Radićević” i na kraju u OŠ “Dositej Obradović”.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2