Septembar 20, 2020

 

postanska 20.06.2020

ePodunavlje

ePodunavlje

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Predsednik opštine Velika Plana Igor Matković doneo je Odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i samostalnih ugostiteljskih radnji u vreme epidemije izazvane zaraznom bolešću COVID-19 na teritoriji opštine Velika Plana.

Predsednik Opštine Velika Plana Igor Matković doneo je Odluku o novom radnom vremenu ugostiteljskih objekata.

Jovan Beč, diplomrani inženjer menadžmenta, izabran je za za novog gradonačelnika Smedereva, na predlog novoizabranog predsednika Skupštine Grada Smedereva Vesne Kiš. Za zamenika gradonačelnika izabrana je Marija Marković Stavrić, za zamenika predsednika Skupštine Branče Stojanović, a za sekretara Skupštine Goran Milentijević.

Igor Matković izabran je danas na Konstitutivnoj Skupštini Opštine Velika Plana za predsednika Opštine, a na predlog novog predsednika Skupštine Dušana Marića. Za zamenika predsednika Opštine izabran je Marko Šućur, a za zamenika predsednika Skupštine Miloš Nikolić.

Novi načelnik Podunavskog okruga je dr Jasna Avramović, dosadašnja gradonačelnica Smedereva, žena sa ogromnim funkcionerskim iskustvom, koja je u Gradu na Dunavu ostvarila brojne kapitalne projekte i za sobom ostavila dobar politički legat.

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama u narednim danima.

Iz štampe je izašla nova, osma po redu, knjiga novinara i pomoćnika predsednika opštine Velika Plana Dušana Marića „Bitka za Kupres“, ratni dnevnik o poslednjem ratu u BiH, u kojem je stvorena i odbranjena Republika Srpska.

Marko Šućur najverovatnije će biti jedini kandidat za predsednika opštine Velika Plana, čime se najavljuje podmlađivanje SNS u ovoj podunavskoj opštini, nezvanično saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje.

Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd upozorava da je na društvenoj mreži “Fejsbuk” dana 05. avgusta 2020. godine postavljena lažna stranica na kojoj se posetioci obaveštavaju o navodnoj akciji u kojoj im Poštanska štedionica “donira duplo para od iznosa na računu u bilo kojoj banci”.

Strana 1 od 182

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2