Decembar 06, 2021

 

postanska 28.10.2021

Vesti

U čast 100 godina postojanja i neprekidnog rada Banke Poštanska štedionica, u PTT muzeju svečano je promovisana prigodna poštanska marka.
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice isplatiti redovnu i privremenu novčanu naknadu za mesec oktobar 2021. godine.
Opština Velika Plana započela je radove na sređivanju severnog ulaza u grad. Radove, vrednosti 16.250.160,00 dinara, izvode radnici JKP "Miloš Mitrović".
Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.
Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.
Srpska pravoslavna crkva danas obeležava dva praznika – Svetog apostola i jevanđelistu Luku i Svetog Petra Cetinjskog, koji su, iako predstavnici dve različite epohe, svojim…
U četiri redovne akcije dobrovoljnog davalaštva krvi koje je, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, u oktobru organizovao Crveni krst Smederevo, prikupljene su 222…
U organizaciji Grada Smedereva, na centralnom gradskom trgu i ove godine je obeležen oktobar – Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.
Ekonomsko- trgovinska i Tehnička škola u Smederevu dobile su donaciju Ekonomskog fakulteta u Beogradu, u vidu stručne literature čiji su autori profesori ovog fakulteta.
Dvadeset porodica izbeglih i prognanih lica iz bivših jugoslovenskih republika BiH i Hrvatske koje imaju prebivalište u Smederevu, dobilo je nove stanove u naselju Kovačićevo,…
Strana 1 od 235

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2