Januar 26, 2021

 

postanska 30.10

VUČEN: Uskoro klizalište u letnjoj sali bioskopa

Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen saopštio je da su u toku završne pripreme za otvaranje gradskog klizališta u letnjoj sali bioskopa u Palanci.

- Prednost i uštedu nam daje krovni pokrivač, koji će sprečiti uticaj kiše i vlažnog snega na samu stazu i samim tim će staza ostati u dobrom stanju. Igralište je na otvorenom i ispunjava sve epidemiološke mere, kojih ćemo se pridržavati, kako bi naši najmlađi sugrađani mogli da uživaju u zimskim danima, kaže Vučen.

137565617 2790481007934465 4046569228681554843 o

Zbog epidemije Korona virusom koja je zahvatila čitav svet, mnogo projekata još uvek čeka na realizaciju u našoj zemlji, pa tako i u opštini Smederevska Palanka. Na proleće je bilo predviđeno izmeštanje Muzičke škole, baš na ovu, pomenutu lokaciju, u sklopu rekonstrukcije kompletnog Kulturnog centra sa biskopskom salom. 

- Zbog cele ove situacije planovi su nam se malo promenili, ali se svi nadamo da ćemo ipak u ovoj godini započeti radove. Do tada, koristićemo prostor letnje bašte bioskopa za sva kulturna dešavanja u našem gradu, kaže Vučen.

Predsednik opštine Smederevska Palanka uputio je reči zahvalnosti radnicima Kulturnog centra, zbog izuzetnog angažovanja na sređivanju prostora. 

- Hvala svim privrednicima sa teritorije naše Opštine, koji su finansijski pomogli da se naša ideja sprovede u delo. Od svake prodate ulaznice deo sredatava ide u humanitarne svrhe fondaciji Budi human, za naše najmlađe borce, kaže Vučen.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2