Oktobar 18, 2021

 

postanska 09.07.2021

VUČEN: Živeo Vučić, živela Smederevska Palanka, živela naša Srbija!

Predsednik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen, reagujući na najavu Predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će lično doći da otvori južnokorejsku fabriku Kjungšin kejbl u industrijskoj zoni Guberaš, podsetio je na trnovit put ove podunavske opštine, koja se, bukvalno, kao Feniks, izdigla iz pepela.

- To je u Smederevskoj Palanci sa mnogo muka bilo, sa mnogo muka. Bilo je i da nema vode, ulične rasvete, puteva, trotoara, javna preduzeća, škole i mesne zajednice u blokadama, bez grejanja, blokade računa budžeta, fudbalski klubovi kao komunalna preduzeća, zaduženja su premašivala četiri godišnja budžeta... Bilo je. I više nikada neće biti. Uz pomoć Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i ministarstava, Smederevska Palanka i njena okolina ponovo postaju poznata industrijska regija, rekao je Vučen.

Vučen je naglasio da će se o ovom podvigu tek pričati u godinama koje dolaze, te da narod pamti i da nikada neće zaboraviti kako je bilo. 

- Ni sada nije najbolje, ima još dosta posla, ali trudićemo se da bude još bolje. Prateći politiku Aleksandra Vučića, ostvarili smo nešto što niko nije mogao ni da sanja. Pričaće se o Palanci u godinama koje dolaze. Malodušnicima koji i dalje ne veruju, mogu samo da citiram velikog Branu Crnčevića: "Sklonite se, dolazi budućnost", naglasio je Vučen.

Last modified on Nedelja, 18 April 2021 12:27

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2