Oktobar 16, 2019

 

810x100

HITNO: Gradsku kuću u Smederevu treba osveštati!

Vradžbinu je najbolje ukloniti tako što na njeno mesto zapalite vatru. Tako bar tvrdi i radi gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović, u svom kabinetu u Gradskoj kući!

- Ušao sam u kabinet i ostao zapanjen. Na sve strane su goreli nekakvi papirići. Jasna mi je rekla da se vradžbine najbolje ubijaju vatrom, a njoj su "bajali", pa se ona sada, sa zapaljenim papirićima, u sred kabineta gradonačelnika - brani!, kaže naš sagovornik.

Smederevskoj Kleopatri to nije bio prvi, a očigledno ni poslednji put da se bavi veštičarenjem, jer, verovali ili ne, ona ima svog savetnika za ovakve rabote.

- Sve mu veruje. Jednom je na izbore išla pod rednim brojem dva, jer joj je taj njen vrač tako rekao. Cela stranka, na svim nivoima, išla pod rednim brojem jedan, i ona je mogla, ali nije, jer joj je taj njen vrač rekao da joj je broj dva srećan. Stranka bila jaka i lako pobedila, a ona tvrdi da joj je pobedu doneo vrač - pogađač. Ovom sektašenju u smederevskoj Gradskoj kući mora da se stane na kraj, kaže naš dobro upućeni sagovornik.

U Srbiji deluje više od 40 sekti, od kojih su mnoge satanističke. Mnoge od njih su opasne, destruktivne i kinje svoje pripadnike. Jasna Avramović je poznata po poganom jeziku, psovkama od kojih bi se i muškarci stideli i faraonskom stavu prema zaposlenima.

Smederevce zanima i da li joj je vrač rekao kome da da poslove na Rtnju i sa šljakom, ili joj je savetovao da "podavi" lokalne medije i zloupotrebljava gradski budžet za ličnu promociju dok Smederevo tone u nepovrat. A ona pali papiriće - da se zaštiti!

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2