Septembar 23, 2019

 

postanska 13.09.2019

Srbija štedi, a Jasna očajnički pokušava da demonstrira "moć"

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović otkrila je svoje pravo lice. Razotkriven je pokušaj da njen pokret preuzme brend SNS, kako bi u ime vladajuće stranke koristio novac građana u ličnu promociju i plasira ga Jasninim "poslovnim partnerima" kroz krajnje sumnjive investicije, od kojih obični ljudi nemaju nikakve koristi.

Znajući da joj se sprema smena zbog zloupotreba budžeta i brojnih prigovora nezadovoljnih privrednika i građana, Jasna pokušava da "oživi" pokret, u cilju očuvanja gradonačelničke fotelje, koju, očigledno, smatra svojom dedovinom.

Prvi korak učinila je juče. U motelu "Na raskršću" organizovala je proslavu Slave uništenog pokreta. Prisustvovali su predsednik Skupštine Bogoljub Spasojević, članovi Veća Mirko Đurić i Dejan Milenković Bagzi, odbornici Vesna Kiš, Zdravko Janjić, Dragoslav Petrović Marus, Snežana Petković, Rada Trajković (Jasnina kuma), Novica Stevanović Hilton i Milorad Mitrović.

Izjalovio joj se plan. Domaćin Slave trebao je da bude Sima Nedić, šef odborničke grupe SNS. Ali, Sima zna mišljenje vrha SNS o Jasni pa se jednostavno - nije pojavio!

Drugi korak dešava se sutra, unutar Smederevske tvrđave. Jasna, pod lažnim izgovor proslave pobede Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, a isključivo u ličnoj nameri da okupi plaćene lobiste od kojih očekuje da joj sačuvaju funkciju, pravi proslavu za 3.000 zvanica.

Podelila je i bonove za hranu i piće, vredne oko 3.000.000 dinara, koje sigurno neće da da iz svog džepa. Koliko malih preduzeća ili preduzetnika, sportskih klubova, kulturno - umetničkih društava, socijalnih slučajeva vapi za pomoći, a ona, kada cela Srbija štedi, baca pare da bi glumila Kleopatru. Dokle više?

Last modified on Subota, 13 Maj 2017 12:30

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2