Avgust 19, 2019

 

postanska jun2019

Jasna zloupotrebila pečat stranke kako bi se medijski osvetila SNS

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Jasna Avramović zloupotrebila je pečat stranke i pobedu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, kako bi se osvetila vrhu SNS koji najavljuje njenu smenu.

Avramovićeva, koja je i gradonačelnica Smedereva, organizovala je juče na tvrđavi "porodični dan", proslavu koja je, kao, bila posvećena pobedi Aleksandra Vučića. A desilo se sasvim suprotno.

Ona je imala spremne novinare koji otvoreno zastupaju opozicione stavove i koji su u nacionalnim medijima osuli uvrede na račun SNS, a sve zbog nekakvog bona, koji je Jasna štampala, pečatirala i delila, bez znanja ikoga iz SNS. Za te iste bonove obezbedila je hranu i piće i za to je isplatila nekoliko miliona dinara. Pomenuti bonovi su pre podele fotografisani i šerovani na društvene mreže, kako bi lažni novinari mogli da pripreme vređanje SNS.

Takođe, ovo okupljanje u Jasninoj režiji, pored urušavanja ugleda SNS, za cilj je imala i ozvaničenje povampirenja pokreta za Smederevo, koji je, na čelu sa Avramovićevom, kolektivno prešao u SNS i poštenim ljudima preoteo čelne pozicije. Njihov pokušaj krađe brenda nije uspeo, a ova akcija na tvrđavi je deo Jasnine osvete za smenu koja sledi.

U SNS su nezadovoljni načinom na koji je lokalni odbor u Smederevu organizovan. Odluke se donose u uskom krugu saradnika Avramovićeve, bez konsultacija sa članstvom, bez stavova mesnih odbora, koji često i ne znaju šta se dešava, jer se, u tim slučajevima, ona isključivo sastaje sa bliskim saradnicima van stranačkih prostorija, a odbori se sastaju od izbora do izbora.

Avramovićka nepoštuje odluke Izvršnog odbora stranke, kasni u sprovođenju aktivnosti i realizaciji prevelikih obećanja, a minimalan je i njen učinak u odnosu na vreme i angažovanje koje je centrala stranke posvetila Smederevu. Česti su i nesporazumi sa koordinatorima Izvršnog odbora. Avramovićkino političko delovanje rezultiralo je isključivo nejedinstvom lokalnog odbora, a optužuju je i za nepotizam.

Njena smena sa mesta poverenika povukla bi za sobom i opravdano izglasavanje nepoverenja gradonačelnici. Avramovićka budžet koristi za ličnu promociju i plaćanje poslova koji se dodeljuju njenim prijateljima, dok javna preduzeća imaju prevelik rashod, dok su ulaganja u infrastrukturu periferna, nedovoljna, a skoro uvek i pogrešna.

O saradnji Avramovićke sa predsednikom GrO SPS u Smederevu pročitajte OVDE.

Last modified on Ponedeljak, 15 Maj 2017 10:45

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2