Oktobar 16, 2019

 

810x100

Stare afere ponovo na dnevnom redu u Smederevskoj Palanci

Regionalni portal ePodunavlje.rs kontaktirali su stanovnici Smederevske Palanke sa zahtevom da ispitamo stare afere koje su gurnute pod tepih, dok su njihovi akteri, kroz više stranaka, gradili političke karijere.

Pominju se afera "Aerodrom", u kojoj je, navodno, iz opštinskog budžeta nenamenski potrošeno oko pet miliona dinara, afera "kredit-put" u kojoj je, navodno, pronevereno 50 miliona dinara kredita za sanaciju i izgradnju gradskih ulica i lokalnih puteva.

Pominje se i "klozetska mafija", kako god to zvučalo. Tvrde da su pojedinci u prošlosti od opštinskih para sređivali sebi kupatila. Navodno, pre par godina, za radove na sanitarnom čvoru u OŠ "Brana Jevtić" u Kusatku, bilo je predviđeno 800.000 dinara. Radovi su na kraju koštali stanovnike Smederevske Palanke 48.000 evra. Naš izor tvrdi da je urađeno samo 191 kvadratni metar pločica, a da je u knjigama zavedeno više od 450 kvadratnih metara. Da li je to moguće?

Regionalni portal e Podunavlje.rs ispitaće narednih dana navode po kojima iza svega stoji jedan čovek, koji je sam sebi dodelio stan i koji je znao i na medijima da trenira strogoću. To sa nama neće moći. Kada ga nađemo - ima da "propeva".

Do tada, evo jedne pesme, posvećene onoj koja plače u Beogradu...

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2