Avgust 21, 2019

 

postanska jun2019

Afera "Vlado Georgiev" loše osmišljen deo Jasnine osvete SNS-u

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović ozbiljno se potrudila da osmisli kampanju urušavanja ugleda SNS u ovom gradu, kako bi se osvetila čelnicima ove stranke za najavu njene smene, ali i zarad povampirenja pokreta koji se utopio u SNS sa namerom da zagospodari.

Afera sa bonovima u Smederevskoj tvrđavi i zloupotreba stranačkog pečata bez ičijeg znanja nije bila prvi korak. Prvi korak bilo je zakazivanje koncerta pevača Vlade Georgieva u Smederevu, u sred predsedničke izborne kampanje. Koncert, kao, nije dogovarala Jasna, nego njen prijatelj, nekadašnji spasilac, a sada direktor Sportskog centra Milomir Tomić. Ona, kao, ništa nije znala. Lukavo osmišljeno.

Drugi korak bio je otkazivanje istog. Jasna je znala da je Georgiev politički aktivan, da je opoziciono nastrojen i da će, ukoliko mu otkaže koncert, putem nacionalnim medija pokrenuti lavinu negativnih stavova prema SNS. Tako se i desilo. Međutim, stvar se zakomplikovala, pa je Jasna otkazivanje koncerta pokušala da pripiše koordinatorima SNS. Na njenu žalost, u tome nije uspela. Vrh SNS je upoznat sa ovom činjenicom. Loše osmišljeno.

Što se koncerta tiče, izgleda da je postojao i skriveni cilj, za koji ni "pokretaši" ne znaju. Navodno, u organizaciju koncerta uključena je još jedna osoba, koja je drugoj osobi pozajmila nekoliko desetina hiljada evra da se vrate nekakve nezakonito date penzije. Navodno, vraćanje penzija bio je uslov da primaoci penzija daju drugačije izjave. Navodno, deo "jačeg" honorara bio bi dovoljan da se sve "ispegla". Ali, sve su to samo glasine...

Ostavka je moralan čin, za ljude koji morala imaju...A Jasna je odavno "morala" da je podnese.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2