Avgust 21, 2019

 

postanska jun2019

Đoković dolazi u Smederevo! (VIDEO)

Nekadašnji prvi reket sveta i nauspešniji sportista u istoriji Srbije uskoro će posetiti Smederevo. Kako nezvanično saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje, zainteresovan je za resurse koje Smederevo i okolina poseduju, a vezani su za ekskluzivne poslove koji prate tenis.

Naime, prvorazredna šljaka, koja odgovara šljaci kvaliteta "Emporio" zasutoj na elitnim terenima "belog sporta" širom sveta, troši se u Smederevu za atarske puteve. Kvalitet smederevske šljake ide na ruku onima koji je otkupljuju, jer, zahvaljujući njoj, izuzetno lako dobijaju poslove na tenderima. Nema im ravnih u regionu Podunavlja.

Nezvanično, ljudi iz sveta tenisa zainteresovani su i za rekete iz Smedereva. Istini za volju, mi nemamo konkretnih saznanja čiji je pomenuti reket vlasništvo, ali upoznati sa situacijom tvrde nam da je kvalitet vrhunski i da više komintenata radi na njegovoj "izgradnji".

Jasnost je upoznata i sa činjenicom da je tim Đokovića angažovao i istočnjačkog gurua koji radi na pojačanju njegovog libida i duhovnoj snazi. Nadamo se da Gradonačenica neće preporučiti i svog gurua, koji daje jasne savete, jer bi njegov odlazak iz Smedereva bio izuzetak gubitak za predskazanja u koma smeru će se razvijati ova regija.

Možda će Smederevo moći cenjenim gostima da predloži dobar ugostiteljski lokal, sa pogledom preko Dunava, u kojem bi im popodnevni odmori, uz zvike pevača iz Smederevske Palanke, lepše prolazili. Predlažemo i pesmu "Plakala je, molila me..." za početak repertoara koji će najaviti novi početak svetle Smederevske budućnosti.

Coki Vas vaš portal ePodunavlje.rs

Last modified on Petak, 19 Maj 2017 19:08

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2