Print this page

SNS dao rok SPS da do petka povuče potpise sa inicijative

By Juni 25, 2017 0

SPS ima rok do petka da povuče potpise za sazivanje vanredne sednice Skupštine Opštine Smederevska Palanka. Ukoliko to ne učine, Srpska napredna stranka raskinuće sa njima koaliciju u Smederevu, Velikoj Plani, Kovinu i Vrbasu, nezavnično saznaje regionalni portal ePodunavlje.

SPS je u Smederevskoj Palanci u opoziciji, jer su predsednik Petar Jelić, koji je u vreme vladavine DS bio zamenik predsednika Opštine, i sekretar Slavoljub Đurić, u prijateljskim odnosima sa vlasnikom DS Radoslavom Milojičićem Kenom.

Koalicija SPS-DS, tačnije pomenuti trio koji je vodio Opštinu, kad-tad odgovaraće za katastrofalno stanje i činjenicu da je, posle njih, Smederevska Palanka ostala zadužena za četiri MILIJARDE dinara.

- Vrh SNS je razgovarao sa vrhom SPS i dogovoreno je da odbornici SPS neće podržati Keninu inicijativu za sazivanje vanredne sednice lokalnog parlamenta. Međutim, Kenini prijatelji Pera i Đura neće da odustanu i tvrde da su pod direktnom protekcijom Branka Ružića. Ako je SPS više stalo do Pere i Đure nego do koalicije sa SNS u Smederevu, Velikoj Plani, Kovinu i Vrbasu neka istraju. SNS je prilično krut po ovom pitanju. Posle petka razgovora više nema, kaže naš izvor iz SNS.

Last modified on Nedelja, 25 Juni 2017 15:14