April 05, 2020

Počela rekonstrukcija školskog sportskog terena u Udovicama

By Novembar 22, 2017 0

Radovi na uređenju školskog dvorišta i rekonstrukciji sportskog terena u područnom odeljenju osnovne škole „Dimitrije Davidović“ u Udovicama i zvanično su počeli, a prema najavama nadležnih, trebalo bi da budu okončani za mesec dana. Ovaj projekat realizuje se u okviru programa podrške unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture „Gradimo zajedno“ Ministarstva privrede.

- Zahvaljujući angažovanju i izradi projekta od strane lokalne samouprave, kao i učešća na konkursu, došli smo do toga da danas počnu radovi na uređenju terena u ovoj školi. Rok za izvođenje radova je 30 kalendarskih dana, a njihova vrednost je 5,2 miliona dinara, od čega je polovinu sredstava obezbedilo Ministarstvo privrede, a polovinu grad Smederevo – rekao je savetnik gradonačelnice Miša Ivković nakon sastanka predstavnika lokalne samouprave i ministarstva privrede u osnovnoj školi u Udovicama.

U okviru programa „Gradimo zajedno“ za 78 projekata gradova i opština, Ministarstvo privrede obezbedilo je ukupno 1,25 milijardi dinara.

Last modified on Sreda, 22 Novembar 2017 09:21

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2