Maj 31, 2020

OO NSP kolektivno pristupio SNS u Smederevskoj Palanci

Opštinski odbor Narodnog slobodarskog pokreta u Smederevskoj Palanci, na sednici održanoj 28. januara, jednoglasno je doneo odluku da sa kompletnim članstvom pristupi Srpskoj naprednoj stranci.

U saopštenju za javnost, koje je potpisao predsednik OO NSP Goran Nikolić, decidno se navodi da je odluka jednoglasno doneta, zbog "razilaženja u idejama i vizijama o Smederevskoj Palanci sa rukovodstvom Narodnog slobodarskog pokreta sa sedištem u Novom Sadu.

Da podsetimo, Opštinski odbor Srpskog pokreta obnove u Smederevskoj Palanci doneo je odluku da na predstojećim lokalnim izborima u ovoj opštini bude u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom. 

Takođe, Opštinski odbor Pokreta veterana u Smederevskoj Palanci jednoglasno je doneo odluku da na predstojećim lokalnim izborima podrži listu Srpske napredne stranke. 

Odluku o bezrezervnoj podršci SNS u Smederevskoj Palanci, pred lokalne izbore, donelo je i 200 članova GG "Domaćinski za Palanku", koji su takođe kolektivno pristupili Srpskoj naprednoj stranci.

Kako su naveli, svaki stanovnik ove opštine "lično se uverio da zalaganje SNS za Palanku nije deklarativno, nego prvi put istinito", kao i zbog "zalaganja predsednika Aleksandra Vučića da zajedno sa narodom stvori zemlju koja će biti uzor drugima".

Last modified on Ponedeljak, 29 Januar 2018 05:51

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2