Juni 03, 2020

 

postanska 05.2020

Milion dinara za mlade talente i uspešne studente u Smederevskoj Palanci

Komisija za sprovođenje konkursnog postupka za dodelu pomoći učenicima i studentima-mladim talentima, u skladu sa Odlukom o Budžetu opštine Smederevska Palanka za 2018. godinu, raspisala je Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu jednokratne pomoći iz Budžeta opštine Smederevska Palanka učenicima i studetnima sa teritorije palančke opštine.

Budžetom je opredeljeno ukupno milion dinara, a pravo učešća na Konkursu imaju učenici V, VI, VII, VIII razreda osnovnih škola, učenici srednjih škola, studenti osnovnih akademskih, master akademskih i studenti studija trećeg stepena.

Uslovi konkursa i obrazac prijave objavljeni su na sajtu smederevskapalanka.rs, a Konkurs je otvoren do 16. februara 2018. godine. 

Na osnovu broja zahteva i u okviru raspoloživih sredstava, Komisija u sastavu Ana Tučić, diplomirani pravnik, Milan Trklja, diplomirani ekonomista i Ivan Jocković, diplomirani pravnik utvrđuje predlog rang liste kandidata dok odluku o dodeli pomoći donosi Privremeni organ opštine Smederevska Palanka.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2