Januar 24, 2021

 

postanska 30.10

SAMOVOLJA INDIVIDUALACA: SNS i SPS odvojeno na izbore u Smederevskoj Palanci

Srpska napredna stranka izaći će na lokalne izbore bez SPS, jer neće da pristane na ucene pojedinaca koji nepoštuju koalicioni dogovor na nivou države, kao ni mišljenje većine među smederevskim socijalistima, saznaje ekskluzivno regionalni informativni portal ePodunavlje.

Srpska napredna stranka ovu prezaduženu opštinu dovodi u red, što pokazuju i brojne pozitivne odluke Vlade Srbije i Privremenog organa, a individualci Petar Jelić i Slavoljub Đurić, koji zloupotrebljavaju OO SPS, žele da vode glavnu reč, što im SNS nikako neće dozvoliti, kaže naš izvor.

- Odluke koje se donose i koje će donositi nova lokalna vlast moraju biti u funkciji volje naroda, moraju da vode ka stabilizaciji opštine koju su upravo Jelić i Đurić, zajedno sa izvesnim Kenom, "gurnuli" u dugove od nekoliko milijardi dinara, kaže naš izvor.

Potvrdu rečenom dokazuju upravo Jelić i Đurić, koji, kako saznajemo, i na ove lokalne izbore žele da izađu sa svojim pajtosom iz DS. Ova dvojica su podjednako odgovorna za katastrofalno stanje u Smederevskoj Palanci, kao i vlasnik DS Radoslav Milojičić Kena, poznat po bahatom ponašanju i brojnim nezakonitim radnjama.

Jelić i Đurić nisu omiljeni u Smederevskoj Palanci, a vrh SPS se više puta ogradio od njihovih odluka.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2