Februar 26, 2020

 

postanska dec

SNS bez SPS na izbore u Smederevskoj Palanci

By Februar 01, 2018 0

Srpska napredna stranka ići će na lokalne izbore u Smederevskoj Palanci bez koalicionog partnera sa državnog nivoa Socijalističke partije Srbije, saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje.

Prema našim izvorima, SNS je SPS dao šansu, razgovaralo se, ali od samog početka se znalo da najjača politička opcija u zemlji neće prihvatiti loš kvalitet politikanata koji već tri decenije zloupotrebljavaju socijaliste u ovoj podunavskoj opštini zbog ličnih interesa.

- Njihova prošlost je prepreka koja se ne može zaobići. Ipak su oni, zajedno sa Kenom koji DS poput njih tretira kao privatnu firmu, odgovorni za dug Smederevske Palanke koji se meri milijardama dinara. I oni su odgovorni za sve kriminalne radnje koje će se kad tad naći pred tužilaštvom, kaže naš izvor.

Srpska napredna stranka je u prethodnom periodu dokazala da joj je jedini interes ozdravljenje Smederevske Palanke, što svojim odlukama dokazuje i Vlada Srbije koja sprovodi mere u interesu naroda. 

Narod ne želi ovakav lokalni SPS, odrođen od centrale stranke, a još manje persone koje se u Smederevskoj Palanci predstavljaju kao SPS, persone zbog kojih je mlado članstvo već napustilo stranku.

O "liderima" SPS pisaćemo u nastavcima.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2