Maj 29, 2020

SMEDEREVSKA PALANKA: Socijalisti masovno prelaze u SNS

By Februar 08, 2018 0

Članstvo Socijalističke partije Srbije masovno se učlanjuje u Srpsku naprednu stranku pred lokalne izbore koji će se u Smederskoj Palanci održati 25. marta.

Mesni odbori Donji grad i Stara čaršija bili su uporište Socijalističke partije Srbije u Smederevskoj Palanci, a sada i njihovi istaknuti članovi prelaze u SNS.
Danas su pristupnice za Srpsku naprednu stranku potpisali Gordana Simonović, jedna od istaknutijih članova SPS u MO Donji grad i članica od osnivanja, i Milivoje Bata Potić koji je 14 godina bio predsednik Mesnog odbora SPS Donji grad.  
Da podsetimo, Srpska napredna stranka je donela odluku da neće na lokalne izbore da izađe zajedno sa Socijalističkom partijom Srbije, zbog loše reputacije ljudi koji vode lokalne socijaliste i zloupotrebljavaju ime stranke za lične interese.
Ovakva odluka je doneta jer SNS, koji teži da izbavi ovu podunavsku opštinu iz finansijskog ambisa "dubokog" više milijardi dinara, nikako to ne želi da radi sa ljudima koji su Palanku u taj ambis i gurnuli.
Rezultat ovakve odluke je itekako vidljiv, sve više socijalista, ali i članova drugih političkih organizacija, daje javnu podršku politici Aleksandra Vučića.

Last modified on Četvrtak, 08 Februar 2018 20:49

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2