Maj 29, 2020

ROMI NAPUSTILI DS I PODRŽALI SNS: Dosta je zloupotreba nacionalnih manjina!

By Februar 20, 2018 0

Demokratska unija Roma napustila je koaliciju sa Demokratskom strankom i dala podršku Srpskoj naprednoj stranci pred lokalne izbore u Smederevskoj Palanci, navodeći da nikada više neće dozvoliti da pojedinci, zbog lične koristi, degradiraju i zloupotrebljavaju nacionalne manjine. 

Ovu informaciju potvrdio je predsednik DUR-a gospodin Salih Saitović. On kaže da je odluka pojedinca o podršci DS dokaz interesnog i štetnog odnosa po Demokratsku uniju Roma i zajednicu koju zastupaju. DUR će, zato, za lokalne izbore u Smederevskoj Palanci, koji su raspisani za 25. mart, svoju podršku dati Srpskoj naprednoj stranci.

OO Demokratske unije Roma u Smederevskoj Palanci raspušten je 6. februara zbog kršenja stranačke discipline i samovolje pojedinaca, tačnije Milivoja Didanovića, sada već bivšeg predsednika OO DUR-a. Na njegovo mesto postavljen je Goran Grbić.

Da podsetimo, Demokratska unija Roma nedavno je pozvala sve svoje članove i simpatizere da podrže listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd".

- Jedino na taj način sebi obezbeđujemo siguran i stabilan život, navodi se u saopštenju Demokratske Unije Roma koja će se, kako saznajemo, naći i u budućoj izvršnoj vlasti u Smederevskoj Palanci

 

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2