Decembar 06, 2021

 

postanska 28.10.2021

NAROD ODLUČIO: Sns rezultatima pobedio politiku mržnje

Srpska napredna stranka ogromnog razlikom u poverenju građana pobedila je na lokalnim izborima u Beogradu, Aranđelovcu, Boru i Sevojnu. U Beogradu, izborna kampanja zasnovana na rezultatima, dobila je čak 30 odsto glasova više od politike mržnje koja se ne zaustavlja ni posle objavljenih rezultata.

Najviše glasova na lokalnim izborima u Beogradu osvojila je lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, za koju je glasalo 45,60 odsto izašlih birača, pokazali su preliminarni rezultati Gradske izborne komisije (GIK). Lista SNS imaće 64 mandata u Skupštini Grada Beograda, što je ozbiljna natpolovična većina. 

Na lokalnim izborima u Aranđelovcu, izborna lista "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Aranđelovac – Srpska napredna stranka", osvojila je apsolutnu većinu. Ta stranka, osvojila je poverenje 56,47 odsto glasača, i u novom sazivu lokalnog parlamenta, od 41, imaće 26 odbornika. Još četiri liste će ući u skupštinu, a druga najjača je "Narod za bolji Aranđelovac – Dragan Jovanović (SRS - dr Vojislav Šešelj, Narodni slobodarski pokret, Bolja Srbija)" sa šest mandata.

U Boru ubedljivu pobedu odnela je lista "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Bor - SNS - Ivica Dačić - SPS", koja je osvojila 58,52 odsto glasova, pa će imati 22 odbornika u novom sazivu skupštine opštine. Na izbore je izašlo skoro 55 odsto upisanih birača.

U Sevojnu SNS je osvojila čak 62,15 odsto glasova izašlih birača. Grupa građana koju čine "Zdrava Srbija", DS, DSS, Nova Srbija, Nova stranka, LDP i SDS osvojila je 30 odsto glasova.Na izbore u Sevojnu izašlo je oko 65 odsto birača.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2