Septembar 20, 2020

 

postanska 20.06.2020

MARINA RISTIĆ: "Keks" svoje vanbračno dete nije video šest i po godina

Nenad Milojičić, poznatiji pod nadimkom "Keks", prvi na izbornoj listi Narodne stranke Vuka Jeremića i kreator lažne afere "Mačak", nije dostojan ni da se kandiduje, a kamoli da bude na čelu opštine, tvrdi Marina Ristić iz Seona, koja sa njim ima dete iz dvogodišnje vanbračne veze. 

Dečak sada ima 6.5 godina, a za sve to vreme, tvrdi ona, Milojičić ga nije ni video, niti pita za njega. Jedino što plaća alimentaciju, pošto je očinstvo dokazano na sudu.

- Mi jesmo bili u vezi koja je trajala dve godine i iz te veze je došlo dete. Priznao ga je pošto sam ga tužila za očinstvo i alimentaciju, koju plaća redovno. Ali, teško pada to šta za sve ovo vreme od kada je rođeno on nikada nije video dete, a ono će u septembru krenuti u školu, kaže Marina.

marina u tekst 225x300

I pored toga što je oženjen i ima još dvoje dece, Marina kaže da se Milojičić u pisanoj izjavi pred sudom izjasnio da nije spreman da viđa dete.

- Iako nismo zajedno nisam se protivila tome da Nenad viđa dete, nisam to osporavala. On je njegov otac, a dete nije krivo što se rodilo. Mislila sam da ne treba da bude ugroženo time što neće viđati oca. Međutim, njegov advokat je na sud doneo pisanu izjavu u kojoj se navodi da nije spreman da viđa svoje dete. Verovatno do danas nije spreman, svedoči ova samohrana majka.

Kaže da Milojičić, koji je i direktor škole, nikako nije dobar primer odgovorne osobe i da ne bi trebalo da obavlja ni tu dužnost, a kamoli da bude kandidat za predsednika opštine.

- Mislim da on to ne može, jer neko ko ne viđa svoje dete, ne može da brine ni o tuđoj deci, a ni o odraslim osobama. Mislim da ima samo svoj lični interes, jer je njemu njegov lični interes najbitniji, zaključuje Marina Ristić.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2