April 02, 2020

Ozbiljni kadrovski rezovi u Upravi Smederevske Palanke

Zbog neadekvatnog ponašanja pojedinaca, koji su umislili da su nedodirljivi, nezamenljivi i iznad sistema, najavljene su ozbiljne kadrovske promene u Upravi Smederevske Palanke, nezvanično saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje.

Kako saznajemo, osnovni razlozi za brojne smene biće umišljaj pojedinaca da su za nešto zaslužni i što svoj interes stavljaju iznad interesa građana i Opštine. Prema najavama, među prvim imenima za smenu pominje se Opštinski pravobranilac Zoran Stojkovac.

- Kadrovi koji treba da vode ozbiljnu lokalnu samoupravu moraju se preporučiti kvalitetom. Interes zajednice uvek mora da bude jedini prioritet. Niko nije predodređen ni za jednu funkciju, ne postoje nedodirljivi i nezamenljivi, niko ne sme da se poziva na ikakve zasluge. To važi i za one koji su već nekako "viđeni" za prve ljude Palanke, kaže naš izvor.

"Provetravanje" lokalne samouprave u Smederevskoj Palanci očekuje se već posle prvomajskih praznika.  

Takođe, dodaje naš izvor, ukoliko Petar Milić bude izabran za predsednika Opštine Smederevska Palanka, za predsednika Skupštine biće posavjen Mioljub Radovanović Baćko.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2