Januar 27, 2021

 

postanska 30.10

Jasna Avramović je politička prošlost

Gradonačelnici Jasni Avramović ovo je, definitivno, poslednji mandat kao učesniku političke scene u Smederevu. Izgubila je svaku podršku Srpske napredne stranke, zbog agresivnih nastupa u beskrajnim pokušajima samopromocije, a sve na štetu građana.

Njena nastojanja da preuzme brend najjače političke organizacije u Srbiji i da oživi svoj nekadašnji pokret građani Smedereva svakodnevno osuđuju, jer su sa takvim grupacijama, sačinjenim isključivo na temeljima lične koristi, odavno raskristili.

Salve zvižduka i negativne reakcije naroda prate svaki njen potez na javnim mestima. Sklona je skandaloznim ispadima i besramnom vređanju, čak i fizičkim napadima na kolege u Gradskoj kući, zbog čega je u nekoliko navrata reagovala i policija. Odluka Srpske napredne stranke da joj u budućnosti ne dozvoli da se ponovo nametne bila je očekivana, a građani Smedereva je pozdravljaju.

Smederevo se nalazi na istorijskoj prekretnici. Brojne najavljene investicije, koje su omogućili Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić, doneće razvoj ogromnih razmera, a ispred takve pozitivne politike nikada više neće stajati likovi kao što je Jasna Avramović. Interes SNS je interes svih građana, a ne pojedinaca.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2