Decembar 05, 2019

 

810x100

"MUDŽAHEDINI" PONOVO PRETE: Lepo kaže narod "Jednom džukac, uvek džukac"

Pretnje, nasilje, ucene odavno su model ponašanja po kojem se raspoznaje Nenad Milojičić Keks iz Smederevske Palanke. Ali, i po kukanju, kada vidi da je naišao na tvrd orah. Stanovnici ovog grada kažu da im je, danas, teško i da zamisle da je ovakav lik nekada bio direktor jedne škole.

Keks je defintivno potpao pod uticaj Đavola, Svinje, Mačka i njegovih batinaša. Prihvatio je njihov rečnik, ali i model ponašanja. Prihvatio je i taj nivo inteligencije. Srozao se "na ulicu", što dokazuje da su svesni poraza politike koja se nikada nije zasnivala na istini. Nasiljem se ništa ne postiže. A "mudžahedini" u Šumadiji nikada neće biti prihvaćeni. Činjenica. Istina.

Politički poraz pojedincima uvek teško pada. Natpolovična većina na drugoj, na strani SNS, "otvorila" je Keksa da pokaže svoje pravo lice. Džukački rečnik i pretnje zamenile su dijalog, koji, naravno, niko od njega nije ni očekivao.

Jeste na prvi pogled delovao bolji od brata. Ali, to je bilo kratkog daha. Kada je majka Keksovog vanbračnog deteta ukazala da Keks nije neko kome treba dozvoliti da bude direktor jedne škole, javnost je reagovala. Danas, svi znaju zašto je smenjen i zašto se to nikome, poput njega, ne treba dozvoliti. 

Da podsetimo, Nenad Milojičić Keks je poznat po neodgovornosti prema detetu iz vanbračne zajednice. Dete je postalo đak prvak, a otac ga niti jednom nije posetio. Čak je majci deteta pretio umanjenjem alimentacije, jer je "u međuvremenu i sa svojom ženom dobio dete". 

Pretnja je upućena nakon što je majka vanbračnog Keksovog deteta javno iznela lično mišljenje da neko ko je neodgovoran prema svom detetu ne može da bude direktor škole, a još manje da se kandiduje i od naroda na izborima traži mandat za odgovorne funkcije.

U školi je smenjen, sad je vreme da ga i narod osudi. Oni to znaju, zato i beže od izbora. Izbori bi značili njihov kraj.

Autor: Aleksandar Čupić, glavni i odgovorni urednik regionalnog portala ePodunavlje

Last modified on Sreda, 23 Januar 2019 18:29

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2