Oktobar 29, 2020

 

postanska 20.06.2020

KRAJ POLITIČKOG ELITIZMA U SMEDEREVU: Penzija za Jasnu Avramović!

Mogućnost raspisivanja republičkih izbora donosi sreću na lica Smederevaca. Jasna Avramović ide u političku penziju, a verovatno i pred sud. Izbori su kraj političkog elitizma, načina vladanja u interesu pojedinaca, a ne naroda Smedereva. Srpska napredna stranka se odavno od nje ogradila, a kako saznajemo u opticaju je već nekoliko imena za funkciju gradonačelnika. 

Jasno nam je zašto je Jasna Avramović godinama ozbiljno rizikovala kada je lagala građane Smedereva. Ona je ranije već dva puta pred Višim sudom u Smederevu osuđivana za korupciju. A još je jasnije da to više ni ona ni niko drugi u Smederevu neće moći, niti smeti da radi. Niko više neće arčiti novac Smederevaca, zloupotrebljavati budžetska sredstva i obmanjivati građane.

Dugo je Jasna pokušavala da otme brend SNS, u koji je učlanila celu svoju grupu građana. Pojedinci su se hrabro usprotivili i nisu hteli da ćute o njenim prevarama i malverzacijama. Ovo ističemo da bi podsetili da su udruženja novinara u nekoliko navrata osuđivala Jasnino ponašanje i uvrede koje je u salvama upućivala novinarima.

Avramović je 2016. godine pozvana od strane novinarskih udruženja da u komunikaciji sa novinarima pokaže viši stepen kulture i odgovornosti, u skladu sa funkcijom koju obavlja, zato što je novinare vređala lično. Nazivala ih je "nesrećnim novinarkama koje sanjaju grozomorne snove", pominjući čak i njihovu psihu u pogrdnom smislu. Nazivala ih je "ljudomrscima koji pišu isključivo ružno o svom gradu", iz čega je zaključivala da "novinari ugrožavaju dolazak investitora, te zato od njih mora da krije značajne informacije". Istina je sasvim drugačija.

Ovakvo nenormalno ponašanje je sasvim normalno za Jasnu, čije su se političke odluke zasnivale na onom što joj je vračala gatala u kartama i koja nije prezala ni od fizičkih napada na prve saradnike, zbog čega je intervenisala i policija.

Izbori su kraj. Jasna je ružna prošlost.

Last modified on Četvrtak, 24 Januar 2019 18:30

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2