Avgust 21, 2019

 

postanska jun2019

PREGOREO: Nepismeni Pisko beži u palminu senku

Potpredsednik Jedinstvene Srbije Dejan Pisarević Pisko, u izuzetnom intelektualnom naponu, nije uspeo ni da prepiše ime našeg portala kako treba, a već se istrošio, pa je ispalio i par gluposti neviđenih razmera. Nazvao nas je režimskim, uz laž da nas lokalna vlast "finansira" i da je tekst napisao predsednik SO Velika Plana Nenad Perić. 

Pitamo potpredsednika Piska, poznatog i pod nadimkom "Kucko Motorčić", kada je to Jedinstvena Srbija izašla iz vlasti u Srbiji, pa je lokalna samouprava u Velikoj Plani postala "režimska"? Zar Jedinstvena Srbija nije koalicioni partner Srpskoj naprednoj stranci, koja odgovorno vrši vlast u Velikoj Plani? 

Bivši policajac, bivši član Opštinskog veća, bivši odbornik, bivši poslanik, poznat po krađi struje i po autobusima koji na pružnim prelazima zaobilaze spuštene rampe, po uzurpaciji opštinskih prostorija i aferama sa auto školom, malo se, izgleda precenio. Savetujemo ga da promeni ogledalo. 

Pisko gordo tvrdi da NIKADA i NIKADA nije krivično osuđivan. Pisko, pa to i mi tvrdimo, samo nam nije jasno KAKO? Mi smo, na osnovu dokumenata, utvrdili da si uhvaćen u krađi struje, što je krivično delo za koje se odgovara. Utvrdili smo i da nisi odgovarao. 

Kada neko ukrade više od 7.000 evra, pa u toj krađi bude otkriven, on i vrati pare i odgovara za krađu. Kad potpredsednik Jedinstvene Srbije i njihov narodni poslanik ukrade struju – plati, a ne odgovara.  KAKO? Ovo pitanje se podjednako odnosi i na Jedinstvenu Srbiju i na "Kucka Motorčića". Da vidimo koliko ste "jaki na delu".

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2