Juli 12, 2020

 

postanska 20.06.2020

Ponašanje Avramovićke karakterišu rečnik kočijaša i nasilno ponašanje

Nekrunisana Jasna Avramović Smederevo smatra svojim posedom, a građane podanicima "ledenog carstva". Njene razgovore sa saradnicima u gradskoj kući karakterišu nagli prekidi misaonog procesa i negativna emotivna reakcija, rečnik neukih kočijaša i nasilno ponašanje zbog kojeg su nedavno reagovali policija i tužilaštvo.  

Ako iko od njenih saradnika pokaže makar i minimum želje za pozitivnom idejom, promenom na bolje, kod nje se to manifestuje slušnim halucinacijama, paranoidnim ili čudnim obmanama, ili neorganizovanim govorom i razmišljanjem, a sve to je praćeno značajnom socijalnom i poslovnom disfunkcijom.

Nekrunisana Jasna često odaje utisak podeljene osobe, a otkriva je dezorganizovano mišljenje i govor, od gubitka toka misli, do rečenica koje jedva da imaju smisla. Emotivni skokovi iz smeha u haotične izlive besa sve su vidljiviji. Primetan je obrazac emocionalne poteškoće.

Ona to ne vidi. Vide građani i uplašeni zaposleni u gradskoj kući. Vide da je rizična po sebe i druge. Sve je sklonija depresivnim stanjima. Razloge samo ona zna. Pokušava da odglumi da nema socijalne probleme. Međutim, vidljiva je socijalna izolovanost, aljkavost u oblačenju i održavanju higijene, gubitak motivacije i rasuđivanja. 

Telefon i dalje ne zvoni. Verovatno to dodatno utiče na deficit normalnih emocionalnih reakcija ili drugih misaonih procesa, što političku karijeru nekrunisane Jasne dovodi u zadnji čin.

Ko vodi ovaj grad?

 

Last modified on Utorak, 29 Januar 2019 15:44

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2