Oktobar 28, 2020

 

postanska 20.06.2020

PATRIOTA: Piskov sin radi u NATO vojnoj industriji?

Potpredsednik Jedinstvene Srbije Dejan Pisarević Pisko, koji je dokazano krao struju i koji uzurpira opštinski prostor u Velikoj Plani, kojem su puna usta patriotizma i "brige o ljudima", od javnosti strogo krije da mu je sin zaposlen u NATO vojnoj industriji. Radi u Rheinmetall MAN Military Vehicles Österreich GmbH, što ponosno navodi i na svom fejsbuk profilu, na kojem iznosi i negativne komentare na račun vladajuće Srpske napredne stranke.

Zaboravimo sada Piskove afere sa strujom, lokalima, uzurpiranim poljoprivrednim zemljištem...Šta podatak o zaposlenju njegovog sina govori o ovom potpredsedniku Jedinstvene Srbije, stranke čiji predsednik Dragan Marković Palma uvek ističe da je Vojska, u vreme NATO agresije, časno branila Srbiju i srpski narod i da je najveći neprijatelj Srbije NATO? 

- To svuda govorim, javno, NATO je bombardovao Srbiju da nam otmu deo teritorije. Kad je reč o NATO, ne mogu nam ničim "zamazati oči" za ono što su nam učinili. I za pad nataliteta kriv je NATO. Tadašnje devojčice, danas supruge, ne mogu da rađaju, ili ako i ostanu u drugom stanju već u petom mesecu se dogodi nešto što je tužno i žalosno za porodicu, uvek ističe Palma, čijem potpredsedniku sin radi u NATO vojnoj industriji.

Čudi i Piskova bliskost sa strankom Vuka NATO Jeremića. Dok se članovi JS ograđuju od njegovih izjava,  ovi ga zdušno i otvoreno podržavaju u otvorenom pokušaju rušenja aktuelnog predsednika opštine Velika Plana Igora Matkovića, člana Srpske napredne stranke, sa kojom je Jedinstvena Srbija u koaliciji na nacionalnom nivou, ali ne i u Velikoj Plani. 

Da podsetimo, NATO je 24. marta 1999. godine počeo vazdušne napade na vojne ciljeve u Srbiji, da bi se kasnije vazdušni udari proširili i na privredne i civilne objekte. U napadima koji su bez prekida trajali 78 dana, teško su oštećeni infrastruktura, privredni objekti, škole, zdravstvene ustanove, medijske kuće, spomenici kulture, crkve i manastiri. 

Procene štete koju je imala Srbija kreću se od 30 do 100 milijardi američkih dolara. Konačan broj žrtava zvanično nije saopšten. Procene se kreću između 1.200 i 2.500 poginulih i oko 6.000 ranjenih.

Last modified on Četvrtak, 31 Januar 2019 18:09

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2