Septembar 23, 2019

 

postanska 13.09.2019

SLIKE ZGROZILE JAVNOST: Mesara "Palanka Promet" ne mari za higijenu

By Februar 08, 2019 0

Fotografije koje nam je poslala nezadovoljna mušterija, zgrožena nehigijenom, snimljene su u mesari "Palanka Promet" u ulici Svetog Save u Smederevskoj Palanci. Ova mesara je vlasništvo tajkunčića Zvonka Stojkovića, u narodu poznatijeg pod nadimkom Svinja, koji meso iz nje prodaje bolnicama i vrtićima.

Ove slike su zgrozile javnost. U ovoj mesari, prema tvrdnjama naših izvora, pakuje se i prepakuje meso i lepe se dekleracije. To je bio povod da se zainteresujemo za nabavke u kojima učestvuje "Palanka Promet", a koje se mere u desetinama miliona dinara. Naši izvori tvrdi da je Zvonko kupovao piletinu iz Jagodine i da je na nju stavljao dekleracije iz klanice u Mihajlovcu.

zvmeso1

Postavlja se pitanje da li meso iz ovakve mesare završava u Kliničkom centru, ili u predškolskim ustanovama koje Zvonko Svinja blokira zbog dugovanja? Da li je zbog ovakvog mesa blokirao regionalnu Opštu bolnicu "Stefan Visoki"? 

Još bitnije je pitanje zašto Zvonko Svinja, prema tvrdnjama naših izvora, na meso iz Jagodine, ili nabavljeno na drugi način, možda i bez porekla, stavlja dekleracije klanice iz Mihajlovca?

Nastaviće se...

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2