Decembar 03, 2020

 

postanska 30.10

POČEO PISKOV BESPLATAN PREVOZ: Jedinstvena Srbija organizovala proteste u Palanci?

By Februar 16, 2019 0

Potpredsednik Jedinstvene Srbije Dejan Pisarević Pisko iz Velike Plane izvezao je večeras pola voznog parka kako bi sa Mačorom, Keksom, Đavolom i toplim Toplicom u Smederevskoj Palanci organizovao "spontanu šetnju" bivše vlasti.

Sa njima je bio i Piskov poslovni partner Safet Ivanović, preprodavac voća i povrća, koji je poznat po tome što je bio hapšen u vreme kada je Smederevska Palanka bila poplavljena. Ovaj lik je preprodavao vodu koja je stizala iz raznoraznih donacija, a bila je namenjena svim građanima koji su bili pogođeni elementarnom nepogodom. 

Pisko je uz pomoć Safeta i Keksa razmestio autobuse i automobile svoje autoškole po celoj Palanci, kako bi probao da zavara trag. Deo je ostao na ulazu iz pravca Smedereva, odakle su isto dovlačili one čiji je protest juče u ovom gradu, kod duda, bio totalni debakl.

U koloni od jedva okupljenih par desetina, bili su i Mačkovi prijatelji, kradljivci šume iz Cerovačke alije. Valjda odatle i drvo za krst koji su nosili, a koji označava njihovu pobeđenu nameru da totalno unište ovu opštinu. Oni koji su zadužili Smederevsku Palanku za četiri godišnja budžeta, izgleda nikako da shvate da ih narod ne želi. A možda imaju i drugu motivaciju, poput žute hiltonske patke ili zelenih novčanica.

Last modified on Subota, 16 Februar 2019 19:51

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2