Decembar 05, 2019

 

810x100

SKANDAL: Odlazeća Jasna preti inspekcijama zbog privatnih firmi?

By Februar 21, 2019 0

Odlazeća gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović vršila je intenzivan pritisak na inspekcije da prestanu sa proverom privatne firme u koju su došli po dojavi radnika, i to nije prvi put da je ovakav pritisak zabeležen od strane Avramovićke, saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje.

- Odlazeća gradonačelnica je vršila pritisak na Obrada Đorđevića, koordinatora Inspekcije rada za Podunavski okrug, da povuče inspektore sa terena, koji su tog dana otišli u kontrolu. U firmi, u koju su otišli po prijavi, otkriveno je više prekršaja iz nadležosti inspekcije rada i iz oblasti bezbednosti, zdravlja na radu, gde se kazne kreću od 800.000 do 1.000.000 dinara, plus kazna za direktora u iznosu oko 100.000 dinara, kaže naš izvor, čije ime, zbog konstantnog mobinga Avramovićke, nećemo da pominjemo.

Poznato je da je privatna firma u koju su inspekcije pozvane u dobrim odnosima sa odlazećom Jasnom Avramović. Poznato je i da to nije jedina privatna kompanija za koju je Avramovićka zabranila inspektorima da u nju idu, iako ih tamo pozivaju radnici, Smederevci, Jasnini sugrađani o čijem interesu bi trebala da brine.

Ovaj skandal dokazuje tvrdnju koja je sve rasprostranjenija po Smederevu, da odlazeća gradonačelnica brine isključivo o interesima pojedinaca koji su lično njoj "bliski", dok joj za običnog čoveka uopšte nije stalo, niti se trudi da na bilo koji način pomogne podizanju kvaliteta života u Smederevu.

Last modified on Četvrtak, 21 Februar 2019 16:37

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2