Februar 26, 2020

 

postanska dec

PARANOJA UZIMA MAHA: Odlazeća Jasna zaposlenima otima mobilne

By Februar 25, 2019 0

Odlazeća gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović, potpuno je izgubila kompas. Počela je svojim uposlenicima da otima mobilne telefone, da ih slika, preti policijom, tužbama. Tužbe za mobing, u ovim slučajevima, su neizbežne.

- Privela me odlazeća gradonačelnica kod nje na informativni razgovor. Dok sam čekao, kao sa nekim je pričala telefonom i pretila disciplinskim postupkom i nekakvom službenom beleškom. Osećao sam se kao da me saslušava UDBA, kaže naš sagovornik.

On dodaje da ni danas ne zna šta se u stvari desilo, ali da je shvatio da njegova gradonačelnica ne vlada ni situacijom ni sobom. Dodaje da j paranoja bila toliko jaka, da se pozivala i na visoke organe državnih organa, pokušavajući da iznudi odgovor koji bi je zadovoljio.

- Kako da joj odgovorim, kada ne znam ni o čemu se radi. Otela mi je telefon, slikala ga, kao zvala svedoke, koji su joj objasnili da mnogo greši, ali to nija na nju uticalo. Kao da je bila opsednuta. Tražila je od prisutnih da me "unakrsno" ispituju, vikala, histerisala, kaže naš sagovornik.

Kada je odbio abnormalne zahteve, Gradonačenica se na našeg sagovornika skoro pa fizički obrušila, unoseći mu se u lice i preteći.

- Nepovezano je pričala, optuživala me za stvari koje zaista ne znam, pominjala je nekakvo praćenje. Nisam to mogao da izdržim. Ustao sam, otišao i zalupio vrata, a čuo sam je do pola hodnika kako je urlala. Nema mi druge, s obzirom da su bile prisutne i druge osobe, kojima je bilo neprijatnokoliko i meni, moraću da podnesem tužbu sa mobing. Ko ima pravo meni da otima mobilni i na taj način me optužuje, kaže naš sagovornik. 

On dodaje da mu je posle preko drugih poručivala da se "o njemu sve zna", da joj on "radi o glavi", kako "učestvuje u svemu protiv nje"...

- Raspitivala se kod mojih kolega za koga radim, ko me je postavio i kako, potom je pominjala političke organizacije o kojima ne bih govorio. A ona me i predložila i zaposlila. Razmišljam se da dam otkaz i da je tužim za mobing, jer radit iu ovakvoj ludnici za nikoga nije zdravo, kaže naš sagovornik.

Regionalni portal ePodunavlje već nekoliko nedelja ukazuje na neophodnu pomoć. Odlazeća gradonačelnica Jasna Avramović, očigledno, više ne vlada ni situacijom ni sobom.

Last modified on Ponedeljak, 25 Februar 2019 21:30

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2