Maj 29, 2020

DA LI JE MOGUĆE: Ma ne bi to Kenin Zvonko...

By Februar 28, 2019 0

Tajkunčić Zvonko Stojković, u narodu poznatiji pod nadimkom Svinja, nije ni učestvovao na licitaciji za objekat stare fabrike nameštaja "20. juli" na robnoj pijaci u Smederevskoj Palanci. Nije, zato što, po svoj prilici, licitacije nije ni bilo! Fingirana je...

Šetač i grobar Smederevske Palanke Radoslav Milojičić Kena, kažu svedoci, prvo je preko skupštine odradio da se ovaj prostor dodeli Mikulji, a onda je naredio tadašnjem vd direktoru Mikulje Jovici Saviću da se sklopi ugovor bez objavljivanja oglasa. Posle su "ubili" i Mikulju. Dokumentacija se nalazi u Smederevu i uskoro će biti objavljena. 

Zvonko Svinja, uz pomoć Kene, zakupio je ovaj objekat na 99 godina za 1.180.000,00 dinara (zajedno sa 18% PDV). Opština Smederevska Palanka od ovog "posla" dva pajtosa, mesečno prihoduje 993,27 dinara sa sve PDV-om.

Svinja, koji se ovih dana bacio i u posao snimanja svadbi, krštenja, cirkuskih predstava i ostalih skupova, ima ozbiljan problem sa ovim objektom. Njegova firma u Smederevskoj Palanci opet je gradila više od dozvoljenog, pa je nadležno odeljenje Opštinske uprave odbilo zahtev "Palanka Promet" za izmenu pravnosnažnog rešenja o građevinskoj dozvoli.

Podnosilac zahteva "Palanka Promet", za izmenu postojeće građevinske dozvole zbog odstupanja u gabaritu objekta nema odgovarajuće pravo na datoj katastarskoj parceli, jer je ugovorom o zakupu zakupio deo navedene parcele u površini od 168,33m2,a povećanjem gabarita objekta zauzeo je površinu od 252,82m2, bez dokaza o pravu na istu.

A i radnici ga tuže za mobing.

Nastaviće se...

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2