Decembar 05, 2019

 

810x100

Sin sudije iz Smedereva učestvovao u prebijanju tužioca Kuzmanovića?

Protesti u Smederevskoj Palanci pucaju po svim šavovima, a organizatori, deca iz bogatih porodica privilegovanih od strane bivšeg režima koji je opljačkao ovu opštinu, sve češće se međusobno sukobljavaju i u javnost iznose prljav veš. 

Razdor prave SerGejevi fanovi, muzičari, bahati mladići za koje svi stanovnici Palanke svedoče da su često pod uticajem opijata i alkohola i da im incidenti i podmetačine nisu strani. Predvodnik je Vuk Đorđević. Nezadovoljan je raspodelom "kolača" i statusom, jer je umislio da ga čeka karijera političara u Beogradu. 

U javnosti se pojavila informacija da je fan klovna SerGeja, Đorđević, organizaciono učestvovao u nedavnom prebijanju tužioca Kuzmanovića, kada su se nezadovoljne pristalice PSG sukobile sa drugim strujama u kafani "Kralj", oko preniskih honorara za šetače i skrivanja tužilačkih predmeta čije bi pokretanje Vuku Đorđeviću očistilo teren. Kuzmanović je dobio ozbiljne batine od čoveka koji je blizak Đorđeviću. 

Kuzmanovićeva povezanost sa opozicijom nije tajna. On u "fioci" tužilaštva godinama skriva skoro 20 krivičnih prijava protiv onih koji su opljačkali i uništili Smederevsku Palanku. Takođe, u mladosti je nekoliko puta hapšen i osuđivan, za ista krivična dela, koje je ponavljao u vozu Beograd - Bar. Bez problema je prošao proveru i postavljen za tužioca u vreme vlasti Demokratske stranke. 

Ova informacija dobija na težini kada se sagleda i činjenica da je Vuk Đorđević iz bogate advokatske porodice. Baba mu je bila sudija, deda advokat, otac Vladimir je advokat, a majka Aleksandra sudija u Osnovnom sudu u Smederevu. Vuk je pripravnički staž odradio kod majke, ispred mnogih drugih pravnika, kojima se takva šansa ne ukazuje. Razmaženo derište izgleda misli da mu je sve dozvoljeno i da će uvek proći nekažnjeno.  

Svi oni da budu novi Kena.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2