Maj 29, 2020

20.000 ljudi dočekaće predsednika Aleksandra Vučića u Smederevu!

Čak 20.000 stanovnika Podunavskog okruga dočekaće sutra, 9. marta, predsednika Srbije Aleksandra Vućića na centralom trgu u Smederevu, što će biti najveća iskazana podrška u okviru predsedničke kampanje "Budućnost Srbije".  

Stanovnici Podunavskog okruga zahvalni su predsedniku Srbije i Vladi Srbije na bezrezervnoj podršci i pomoći za razvoj infrastrukture, privrede i za realne osnove podizanja životnog standarda građana kroz otvaranje radnih mesta i ulaganja u zdravstvo, školstvo i socijalnu politiku.

U opštini Velika Plana, od 2015. godine, Vlada Republike Srbije i republička javna preduzeća su uložili oko milijardu i četiri stotine miliona dinara, što je doprinelo ubrzanom razvoju privrede i najavi otvaranja novih 500 radnih mesta u narednom periodu.

Opština Smederevska Palanka na putu je potpunog oporavka od pljačkaške politike bivšeg režima koji je totalno devastirao, uništio javni sektor i zadužio u visini četiri godišnja budžeta. Zalaganjem predsednika Vučića i  Vlade Srbije, Palančani nemaju više restrikcija u vodosnabdevanju, ulice su ponovo osvetljene i rekonstruišu se, javna preduzeća i lokalna samouprava nisu više u blokadi, a posle više godina ulaže se u zdravstvo, školstvo i socijalnu politiku. Palančani očekuju nove investicije koje će pokrenuti i posrnulu privredu.

U Smederevu, gradu sa fantastičnim potencijalom, ulaganja kineske "HBIS Group Serbia" u Železaru, koju je bivša vlast precrtala, danas doprinose stabilnom budžetu Smedereva i zapošljavanju velikog broja ljudi. Izgradnja kinesko-srpskog industrijskog parka u Smederevu, stvoriće kapacitet da se uposli 20.000 ljudi, što je od velikog značaja ne samo za taj grad, već i za čitav okrug, ali i za bužet Republike Srbije.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2