Juni 19, 2019

 

open view 810x100

Kadrovi odlazeće Jasne uništavaju Smederevo

Kadrovi odlazeće gradonačelnice Smedereva Jasne Avramović uništavaju sve čega se dotaknu. Najsvežiji primer je smenjena direktorka Doma za stare Vesna Stefanović, čija bahatost možda i najbolje daje sliku Jasnine "ekipe". 

Vreme je da tužilaštvo i policija pročešljaju njen "rad", jer se po Semederevu sve više govori da je nestao novac od štićenika, koji je rodbina ostavljala za njihove potrebe lekova i osnovnih potrepština u kantini. Reč je o ozbiljnoj svoti i ozbiljnom krivičnom delu. 

Ali, zna se i za malverzacije oko nabavki hrane i hemije za održavanje ustanove, kao i za obezbeđivanja mesta za korisnike usluga. Naši izvori kažu da je sve dogovarano sa odlazećom Jasnom i njenim drugim saradnicima. Na konto toga, Stefanovićeva je svojoj deci, o trošku ustanove, kupila skupocene telefone i plaćala im račune. I službeni lap top je odnela kući i da neće da ga razduži.

Međutim, pravi razlog zbog kojeg je odlazeća Jasna postavila Stefanovićevu, koja je ujedno bila i član Gradskog veća resorno zadužen za kulturu, jeste plan da se za bagatelu otuđi kapitalna zgrada od 586 kvadrata, depadans "Palma", nekadašnjeg preduzeća "Jedinstvo holding".

Niko ne zna kako je Dom za stare došao u posed zgrade koja se nalazi na placu od 4.132 kvadrata, u Izletničkoj ulici, niti ko je formirao početnu cenu od svega 8.5 miliona dinara. Prema našim saznanjima, novi vlasnik trebalo je da postane član porodice odlazeće Jasne Avramović.

Vreme je da se tužilaštvo i policija pozabave Jasnom i njenom "ekipom", koju je dovukla iz grupe građana.

Last modified on Petak, 22 Mart 2019 06:39

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2