Decembar 13, 2019

 

810x100

TEOFILOVIĆ: Jasna je žena puna mržnje, uništila mi je zdravlje!

Bojan Teofilović podneo je ostavku na mesto zamenika gradonačelnice Smedereva, jer mu je zdravlje ozbiljno narušeno, zbog psihičke i fizičke torture, mobinga u najgorem obliku, koji Jasna Avramović, ne birajući sredstva, nekažnjeno sporovodi prema svim zaposlenim u Gradskoj kući.

- Moje zdravlje je ozbiljno narušeno. Zlostavljanje i represija koje ona sprovodi su za svaku osudu. Uz salve psovki i uvreda, ona naređuje kao Hitler i odbija svaki normalan verbalni i neverbalni kontakt. Napadala me je lično, ugrožavala moju reputaciju neosnovanim lažima o mom privatnom životu, ogovarala me i ismevala, uz bolesnu potrebu da ima maksimalnu kontrolu nad mojim životom. Pokušavala je da me uvuče u neke svoje paranoje, a sada znam da nisam jedini kome se to dešavalo, kaže Teofilović, poznat u Smederevu kao čovek koji se zalaže za interes građana.

Teofilović, koji je inače završio Fakultet političkih nauka u Beogradu i ima zavidno iskustvo u radu lokalne samouprave, odlučio je da javno progovori. Kaže da je prvo mislio da u nečemu greši, što se pokazalo netačnim, iako mu je gradonačelnica konstantno spočitavala neodgovornost i greške kojih nije bilo.

- Tražeći razloge za konstantne napade, u jednom trenutku sam i razmišljao u čemu grešim, da li sam zaista odgovoran za radnje u kojima nisam ni učestvovao? To je išlo do te mere da su me drugi izbegavali, kako bi se odbranili od njenog nagomilanog besa i mržnje. Vređala je i psihički uništavala svakog koga bi videla samnom. Njeni pojedini saradnici su takođe učestvovali u mom progonu. Kasnije sam shvatio da sam im velika smetnja, jer nisam odobravao njene odluke koje maksimalno štete Smederevu i građanima. Nisam odobravao odluke koje je donosilo njih par, bez ikakih konsultacija sa bilo kim, odluke zbog kojih će pojedinci sigurno odgovarati, kaže Teofilović.

Kada se na jednom od sastanaka suprotstavio Jasninoj opsesivnoj potrebi da uzurpira budžet zarad ličnih interesa i rekao da će sve izneti u javnost, Avramovićeva je prvo Tefiloviću pretila da će mu oduzeti kancelariju, a potom ga je i fizički napala u njegovom kabinetu, zbog čega je reagovala i policija.

- Vređala me je, govorila da sam bolestan i slično. Bio sam pribran i kulturno sam joj odgovarao. Onda je sa mog stola uzela staklenu flašu i pitala da li hoću da mi razbije glavu. U mojoj kancelariji je bilo i nekoliko građana, na koje se u tom ludilu uopšte nije obazirala. Kasnije su kod mene dolazila neka lica da me "savetuju" da ništa nikome ne govorim, što sam doživeo kao otvorenu pretnju. Ona sve to radi i drugim ljudima i zaslužila je da odgovara. Otima im mobilne telefone, pregleda pozive i poruke, privodi ih i saslušava kao gestapo, preti otkazima i da nikada nigde u Smederevu neće naći posao. Sada javno sve iznosim i nadam se, zarad svih, da će da odgovara za sve što je radila zadnjih dvadeset godina. Nažalost, zbog nje mi je zdravlje ozbiljno narušeno, naglašava Teofilović.

Last modified on Petak, 22 Mart 2019 06:45

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2