Avgust 02, 2021

 

postanska jul 21

Otvoren Regionalni centar Banke Poštanska štedionica u Požarevcu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica mr Bojan Kekić otvorili su danas u Požarevcu novi Regionalni centar i ekspozituru te domaće državne banke. 

To je šesti regionalni centar u strukturi Banke Poštanska štedionica i 178. ekspozitura u Srbiji.Regionalni centar Banke Poštanska štedionica AD u Požarevcu pokrivaće 18 ekspozitura Braničevskog i Podunavskog okruga. Na ovaj način, po rečima menadžmenta Banke, Poštanska štedionica postigla je cilj nove, racionalne i funkcionalne organizacije svoje poslovne mreže.

Ministar Đorđević smatra da domaće banke uvek moraju biti na prvom mestu, jer ukoliko se ima zdrava domaća banka, onda je zdrava i konkurencija. Kako je rekao, veliki broj ljudi oslanja se na Banku Poštanska štedionica.

- Zahvaljujući marljivom radu zaposlenih, mi danas imamo sigurnost kada je u pitanju isplata, a zahvaljujući menadžmentu, imamo mogućnost da je banka dostupna na svakom koraku i da je građanima prisutpačna u svakom trenutku, istakao je između ostalog ministar Đorđević.

Kekić napominje da će ovaj Centar pokrivati čitavu Istočnu Srbiju. Kako je rekao, ovu banku karakteriše ravnomeran razvoj, a otvaranjem ovog objekta Banka Poštanska štedionica biće još dostupnija svojim klijentima.

Otvaranju 6. Regionalnog centra u Požarevcu prisustvovali su brojni saradnici i prijatelji Banke, gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa saradnicima, direktori požarevačkih i kostolačkih preduzeća, ustanova...

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2