Decembar 03, 2020

 

postanska 30.10

Penzionisani službenik bezbednosti pretio u Svinjino ime?

Savesni radnici Predškolske ustanove "Milica Nožica" u Valjevu, koji su se suprotstavili Zvonku Stojkoviću, u narodu poznatijem pod nadimkom "Svinja", trpeli su ozbiljne pretnje i pritiske jer nisu deci hteli da spremaju crvljiva jaja i lepljivo meso neprijatnog mirisa koje im je dostvaljala "Palanka Promet" doo.

Oni su su ovakve namirnice, namenjene i neophodne za ishranu predškolske dece, sa navedenim propustima  vraćali dobavljaču. Zvonko uzeo pare, deca ostala gladna, a radnici dobili pretnje. Sada su rešili da progovore i javno upozore sve druge ustanove širom Srbije, koje posluju sa firmama Zvonka Svinje.

- O svakom problemu isporučilac robe je obavešten. Često su bili jako neprijatni, kako zakonski zastupnik Zvonko Stojković tako i zaposleni u Palanka Prometu. Plašeći se za ličnu bezbednost, mnogi zaposleni u vrtiću nisu smeli da preduzmu drastične mere, jer su se iz Palanka Promet pozivali na političke veze. Uvek su naglašavali da je jedan od njihovih zaposlenih bivši pripadnik službe bezbednosti u penziji i da bi bilo bolje da gledamo svoja posla, kažu zaposleni u PU "Milica Nožica" u Valjevu.

Javno pozivamo Stojkovića da kaže ko je taj "bezbednjak" koji preti u njegovo ime i šta znači "gledati svoja posla", kada se zaposleni u vrtiću  trude da spreče trovanje dece? Jesu li Zvoku Svinji baš toliko pare pomutile mozak, da bi i decu trovao, samo da zaradi?

Nastaviće se...

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2