Mart 06, 2021

 

postanska 30.10

KLANICE POD LUPOM: Zvonko vrtiću dostavljao hranu koja nije za ljudsku upotrebu

Da li je Zvonko Stojković, u narodu poznatiji pod nadimkom "Svinja", najzad dokazao pohlepnost, alavost, požudu i gramzivost u slučaju javne nabavke mesa i jaja za kuhinju Predškoske ustanove "Milica Nožica" u Valjevu, u kojoj se dnevno priprema 6.500 obroka za predškolsku decu, za decu u produženom boravku, za dečja udruženja i narodnu kuhinju?

Firma Zvonka Svinje "Palanka Promet", koja snabdeva veliki broj predškolskih, zdravstvenih i drugih ustanova u Srbiji, dostavljala je ovoj kuhinji žile, lepljivo meso neprijatnog mirisa i crvljiva jaja, u neadekvatnoj ambalaži, a sve su pratile lažne deklaracije i ozbiljne pretnje. To su sve zabeležili savesni radnici PU "Milica Nožica", Veterinarska inspekcija Kolubarskog okruga, a očekuje se i izveštaj policije.

Od načelnika Podunavskog okruga Nebojše Pavlovića očekujemo i izveštaj Veterinarske inspekcije kojoj pripadaju firme Zvonka Svinje i njegovih kooperanata. Pre svih, klanica i objekata brze hrane porodice Minić, što je informacija od izuzetnog značaja za sve stanovnike Smederevske Palanke koji se snabdevaju u tim objektima. Napominjemo da je u više navrata, sa konkretnim opisima od kojih se prevrće želudac, kuhinja valjevskog vrtića Zvonku vraćala upravo meso ovih klanica. 

Nadamo se da monstruozna priča iz Podunavskog okruga, o preradi leševa stoke i mesa zatrovanog antibioticima, hemijskim sredstvima i hormonima, koji su za čoveka izuzetno opasni, neće završiti na njihovim pragovima.

Otvoreno pitamo, koliko od 0 (nula) do Zvonko treba da bude pokvaren i gramziv lik koji crvljiva jaja i meso bez porekla šalje za dečju ishranu, kako bi napunio svoje džepove? Neka se deca i otruju, samo da Zvonko Svinja bude bogatiji. 

Sada je svima jasno kako je Zvonko Svinja, od običnog bolničkog magacionera i čoveka čiji je jedini kapital bila zemlja u saksijama roditeljskog doma, poslao milioner i vlasnik na desetine lokala i privrednih objekata, Zvonko koji sam sebe naziva katastarskim vlasnikom Smederevske Palanke.

Nastaviće se...

Last modified on Utorak, 11 Juni 2019 11:59

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2