Septembar 29, 2021

 

postanska 09.07.2021

U toku su radovi na rekonstrukciji Radničke ulice u Palanci

By Oktobar 16, 2019 0

Prva faza obuhvata izgradnju i zamenu vodovodne linije i priključaka koje obavlja JKP Vodovod

Kao što je i bilo najavljeno prethodne sedmice, u ponedeljak je počela rekonstrukcija Radničke ulice u Karađorđevom naselju u MZ Stara Čaršija. Prva faza, koja obuhvata izgradnju i zamenu vodovodne linije i priljučaka je u punom jeku i trenutno je urađena polovina planiranih radova, potvrdili su nadležni iz JKP "Vodovod".

Prema rečima Saše Đokića, rukovodioca JKP "Vodovod", ekipe ovog preduzeća do sada su uradili oko 270m vodovodne linije od predviđenih 600m. On je takođe istakao da je zadovoljan dinamikom radova.

"Ulica je uska, a problem predstavljaju podzemne instalacije, gasne, telefonske, kao i stara vodovodna linija, tako da mogu da kažem da smo zadovoljni i da sve teče po planiranom planu i programu", rekao je Đokić.

Iako je bilo najavljeno, Radnička ulica nije zatvorena za saobraćaj i u toku trajanja radova saobraćaj se odvija otežno ali se vozila propuštaju.

"Moraćemo da zatvorimo ulicu kada se sa radovima budemo približili raskrsnici Radničke i Radmila Aranđelovića jer je ona u tom delu najuža, i očekujem da će totalna obustava saobraćaja trajati dan ili dva", napomenuo je Đokić.

Da podsetimo, nakon što JKP "Vodovod" završi pomenute radove, pristupiće se kompletnoj rekonstrukciji kolovoza u Radničkoj ulici takođe u dužini od oko 600m. Radove, čija je vrednost procenjena na oko 10 miliona dinara, finasira lokalna samouprava.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2