Juni 13, 2021

 

posta 30.3.2021

JAVNA RASPRAVA O BUDŽETU GRADA

By Oktobar 22, 2019 0

Grad Smederevo poziva sve građane i građanke da se, u okviru postupka pripreme budžeta za 2020. godinu, upoznaju sa Nacrtom Odluke o budžetu grada Smedereva za narednu godinu, objavljeno je na zvaničnom sajtu lokalne samouprave.

-Nacrt odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu i Upitnik za prikupljanje predloga i komentara građana na Nacrt odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu objavljeni su na internet stranici grada Smedereva www.smederevo.org.rs u okviru banera: Budžet grada Smedereva – navedeno je u objavljenom obaveštenju.

Javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu održaće se 25. oktobra 2019. godine (petak) u Skupštinskoj sali grada Smedereva, ulica Omladinska 1, sa početkom u 10 sati.

-Imajući u vidu javni interes i cilj da se na najbolji mogući način iskoriste sredstva sa kojima raspolažemo, pozivamo vas da date svoje predloge i komentare. Obaveštavamo vas da popunjen Upitnik za prikupljanje predloga i komentara građana na Nacrt odluke o budžetu grada Smedereva za 2020. godinu dostavite najkasnije do četvrtka 24.10.2019. godine do 13 sati Odeljenju za finansije i lokalnu poresku administraciju Gradske uprave grada Smedereva i to: putem elektronske pošte na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pisanim putem – Gradska uprava grada Smedereva, Odeljenje za finansije i lokalnu poresku administraciju, sa naznakom Upitnik za Budžet 2020. godine predajom na pisarnici Gradske uprave – navedeno je u obaveštenju.

SDN

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2