Januar 27, 2021

 

postanska 30.10

Obaveštenje Parking servisa Smedereva

Povodom novonastale zdravstvene situacije u vezi sa virusom COVID-19, obaveštavamo vas da JKP Parking servis Smederevo preduzima sve preventivne mere i operativne aktivnosti kako bi obezbedio kontinuitet poslovanja i neometano funkcionisanje servisa svim svojim korisnicima i istovremeno zaštitio svoje zaposlene.

Imajući u vidu da je situacija sa kojom se susrećemo bez presedana i da predstavlja izazov ne samo za nas, već i na globalnom nivou, kao i da se posledice još uvek ne mogu do kraja sagledati, obavljanje poslovnih aktivnosti će se prilagođavati novonastalim okolnostima, preporukama i odlukama usvojenim od strane nadležnih državnih organa
U skladu sa smernicama Vlade RS, preduzeće je ukinulo rad sa strankama do dana prestanka vanrednog stanja.
Kontakt sa strankama omogućen je putem pisane pošte na adresu Goranska bb, elektronske pošte na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom na 026/611-451, 026/613-227 i 026/615-630.
Plaćanje parking usluga vrši se preko JP „Pošta Srbije“ ili nekih drugih platnih institucija koje su izuzete od zabrane rada sa strankama.
 
Uputstva za uplatu:
 
Uplatilac: Ime i prezime uplatioca
Svrha: Parking za april 2020
Primalac: JKP Parking servis Smederevo, Goranska bb
Račun: 205-172390-25
Poziv na broj: registracija vozila
 
U slučaju bilo kakvih promena u nivou pružanja usluga u pojedinim segmentima, blagovremeno ćemo obaveštavati javnost.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2