Juni 06, 2020

 

postanska 05.2020

Zabrana rada kafića, tržnih centara, pijaca, salona....

Štab za vanredne situacije je na osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji  Republike Srbije i Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama Gradski štab za vanredne situacije grada Smedereva, na svojoj 129. telefonskoj sednici, održanoj 21. marta 2020. godine, doneo naredbu kojom se U POTPUNOSTI zabranjuje rad: pijačne prodaje, tržnih centara, butika,  rad svih ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Smedereva ( kafića, restorana, barova, kafana, ćevabdžinica, picerija, poslastičarnica), objekata za zabavu i igru ( igraonice), objekata za igre na sreću ( kladionice i sl.) kao i kozmetičkim i frizerskim salonima.

Izuzeto, ugostiteljski objekti koji se bave pripremom i dostavom hrane na kućnu adresu, mogu obavljati navedenu ugostiteljsku uslugu uz poštovanje mera zaštite i preporuka  Vlade Republike Srbije.

Pekare, apoteke i  maloprodajni trgovinski objekti mogu raditi uz poštovanje doneteh Odluka grada Smedereva  koje se odnose na ograničenje radnog vremena i odluka Vlade Republike Srbije.

Kako nam je pojašnjeno u gradskom štabu za vanredne situacije, naredba, u skaldu sa svim odlukama i merama države Srbije, na snagu stupa od sutra.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2