Novembar 28, 2020

 

postanska 30.10

Smederevo i Lasta dogovorili prevoz radnika

Predstavnici Štaba Grada Smedereva, na sastanku sa direktorom Laste, dogovorili su da firme i javna komunalna preduzeća i ustanove mogu uraditi posebne ugovore za prevoz svojih zaposlenih, koji će važiti 30 dana od trenutka donošenja. 

Kako je saopštio Štab, potrebno je da se pokriju pravci prevoza ka Velikoj Plani, Smederevskoj Palanci, Vodnju i Beogradu. Zato je donet sledeći Zaključak.

1. Da svi direktori firmi, javnih preduzeća i ustanova naprave posebne ugovore sa Lastom koji se odnose na prevoz zaposlenih.

Zaključak važi 30 dana od trenutka donošenja.

Donosi se Odluka da se autobusima pokriju izlazi iz Smedereva (pravac ka Velikoj Plani, ka Smederevskoj Palanci, ka Vodnju i ka Beogradu).

Zadužuju se direktori firmi, javnih preduzeća i ustanova da pošalju redukovane spiskove radnika kojima je potrebna prevoz do radnog mesta na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zloupotreba ovog Zaključka biće sankcionisana u skladu sa zakonom.

2. Zadužuje se Dejan Stošić, zamenik gradonačelnice grada Smedereva i Milko Mišković, načelnik Gradske uprave, da pored Gordane Vujović budu lica za kontakt, prijem i distribuciju zaštitnih maski koje obezbeđuje grad Smederevo

3. Zadužuje se Odeljenje za privredu, preduzetništvo, lokalni ekonomski razvoj i javne nabavke da nabavi još 400 paketa hrana i higijene.

4.Zadužuje se Crveni krst Smederevo da dostavi spisak sadržaja paketa hrane i higijene kao i njihove cene na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

5. Zadužuje se v.d. direktora Centra za socijalni rad da kontroliše spiskove koje dostavljaju mesne zajednice, mesne kancelarije, upravnici i profesionalni upravnici zgrada.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2