Mart 06, 2021

 

postanska 30.10

VUČEN: Od srede počinje sa radom ZELENA PIJACA

Na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije, a u skladu sa epidemiološkom situacijom i mišljenjem struke, donete su odluke u vezi sa ublažavanje određenih mera u vezi sa sprečavanjem širenja virusa Covid-19.

Komandant Kriznog štaba opštine Smederevska Palanka Nikola Vuče, u skladu sa odlukama Vlade Srbije, saopštio je da je od utorka, 21. aprila, dozvoljen rad poslodavcima iz oblasti pružanja usluga, poput automehaničarskih i vulkanizerskih radnji, obućara, krojača, hemijskih čišćenja, škola za obuku vozača kao i poslodavcima iz oblasti trgovine na malo – knjižare, trgovci motornim vozilima, biciklima, nautikom, tehničkom robom, graževinskim materijalom...

- Zelene pijace (na otvorenom i zatvorenom prostoru) od srede su ponovo otvorene uz obaveznu primenu svih mera zaštite protiv širenja korona virusa. Štab za vanredne situacije naše Opštine će obezbediti za sve prodavce i zakupce na zelenoj pijace odgovarajuću opremu što podrazumeva maske i rukavice. Takođe ćemo omogućiti svim zakupcima tezgi da u narednom periodu (a to podrazumeva broj dana koliko pijaca nije radila) da se ne naplaćuje zakup. Dezinfekcija zelene pijace će se vršiti svaki dan, kao i sve mere predostrožnosti u širenju korona virusa, saopštio je Vučen i zamolio sve prodavce i kupce da se strogo pridržavaju svih preporučenih mera koje će se sprovoditi.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2