Decembar 03, 2020

 

postanska 30.10

ePodunavlje

ePodunavlje

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za oktobar 2020. godine, u petak 20. novembra 2020. godine, a da će privremenu novčanu naknadu za oktobar 2020. licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, isplatiti u subotu 21. novembra 2020. godine.

Članovi Gradskog i mesnih odbora Jedinstvene Srbije u Vršcu pristupili su danas Srpskoj naprednoj stranci. Odbornik u Skupštini Grada Vršca i sada već bivši predsednik GO JS Aleksandar Kerkez zahvalio se u ime svojih kolega na dobrodošlici i ukazanom poverenju.

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Potpredsednik Pokrajinskog odbora, član Izvršnog odbora, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije i odbornik u SO Kovin Darko Baković, potpredsednik omladine JS, potpredsednik OO JS i odbornik u SO Kovin Nemanja Vujasinović, potpredsednica OO i odbornik u SO Kovin Marina Miloš, predsednica Aktiva žena OO JS Vesna Dani, potpredsednik OO JS Momir Mitrović i potpredsednik OO JS Radoslav Stošić, sa kompletnim mesnim odborima JS u Opštini Kovin, pristupili su danas Srpskoj naprednoj stranci.

Fabrika južnokorejske kompanije Kjungšin kejbl (Kyungshin Cable) u Smederevskoj Palanci je završena, u postrojenje koje će od marta zapošljavati do hiljadu radnika unose se i montiraju mašine, a već su počeli i razgovori za posao.

Vlada Republike Srbije pokrenula je novi ciklus nagradne igre ”Uzmi račun i pobedi 2020“, u okviru borbe protiv sive ekonomije.

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Banka Poštanska štedionica AD Beograd objavila je na svoj sajtu informaciju o isplatama.

Srpska naprеdna stranka danas u Beogradu svеčano obeležava slavu Svetu Petku. U duhu tradicijе, proslava je počela dočеkom gostiju od stranе ovogodišnjeg domaćina kandidata za ministra poljoprivrede, šumarsta i vodoprivrede Branislava Nedimovića.

Nacionalna služba za zaošljavanje obaveštava javnost da će se, preko Banke Poštanska štedionica, izvršiti isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za septembar 2020. godine u četvrtak 22.10.2020. godine, i privremene novčane naknade licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za septembar 2020. godine u petak 23.10.2020. godine.

Strana 1 od 183

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2