Januar 18, 2019

 

postanska nov2018

ePodunavlje

ePodunavlje

Tajkunčić Zvonko Stojković, u narodu poznatiji pod nadimkom Svinja, po ustaljenom pravilu, opet je dokazao da se ne pridržava zakona i da propisi za njega ne važe. Primer je objekat kod robne pijace u Smederevskoj Palanci, koji je zakupio na 99 godina, po ceni od 998 dinara mesečno.

Komunalni inspektor Odeljenja za imovinsko-pravne, stambeno-komunalne, građevinske i urbanističke poslove Opštinske uprave Opštine Smederevska Palanka, na osnovu Zakona o opštem upravnom postupku, donela je Rešenje o zabrani naplate parkinga kog Gomeksa u Smederevskoj Palanci.

Skupština opštine Velika Plana, broji ukupno 39 odbornika, od čega odbornička grupa Srpske napredne stranke ima 25 odbornika, odbornička grupa Demokratske stranke Srbije 5, Socijalistička partija Srbije 4, a Narodna stranka Vuka Jeremića i Demokratska stranka po dva odbornika. Odborničku većinu čini koalicija odbornika Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, sa 29 od ukupno 39 odbornika.

Pozivamo nadležne inspekcije da utvrde da li lokal sa fotografije, u ulici Vuka Karadžića u Smederevskoj Palanci, odgovara zakonskim uslovima da se u njemu nalazi apoteka. Prema našim saznanjima, ovaj lokal je ispod zakonski propisane kvadrature. 

Gradonačelnica Jasna Avramović, zbog istupanja odbornika Dragutina Mirkovića Mačka, koga je ona stavila na listu koju je sama sastavljala, a za koga su mnogi potvrdili da je pre početka sednice bio na "konsultacijama" u njenom kabinetu, pretrpela je ozbiljne kritike iz vrha Srpske napredne stranke, saznaje portal Smederevske novine, čija je deviza "nazovimo stvari pravim imenom".

Jasno nam je zašto je gradonačelnica Jasna Avramović ozbiljno rizikovala kada je lagala građane Smedereva i više nivoe vlasti u Srbiji, jer je ranije već dva puta pred Višim sudom u Smederevu osuđivana za korupciju, ali nam nije jasno zašto to radi i dalje i do kada će takvo osiono ponašanje da se toleriše. 

Tajkunčić Zvonko Stojković, u narodu poznatiji pod nadimkom Svinja, prvo se razgalamio, a zatim se ućutao. Mi i dalje očekujemo otvorenu, javnu debatu, kako bi narod saznao istinu o svemu i o svakome ko je učestvovao u stvaranju njegovog bogatstva na krajnje sumnjiv način. Do sada su isplivala dvojica.

Gradonačelnica Jasna Avramović još jednom je nanela ogromnu štetu građanima Smedereva. Gonjena ličnom mržnjom i sujetom, bez razloga i ikakvog osnova tužila je najstariju lokalnu televiziju u Srbiji, TV Smederevo, koju godinama nasilno pokušava da ugasi.

Gradonačelnici Jasni Avramović ovo je, definitivno, poslednji mandat kao učesniku političke scene u Smederevu. Izgubila je svaku podršku Srpske napredne stranke, zbog agresivnih nastupa u beskrajnim pokušajima samopromocije, a sve na štetu građana.

Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci Nikola Vučen žestoko je osudio izjave tajkunčića Zvonka Stojkovića, u narodu poznatog pod nadimkom Svinja. Saopštenje poverenika SNS Nikole Vučena možete pročitati u nastavku, ali nas posebno iznenađuje pominjanje neizmirenog dugovanja za porez, koji je, u određenom delu, Zvonku Svinji prinudno naplaćeno, što Vučen kao predsednik Opštine može i da potvrdi.

Strana 1 od 120

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2