Juli 09, 2020

 

postanska 20.06.2020

ePodunavlje

ePodunavlje

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Smederevska Palanka najoštrije osuđuje sinoćnje divljanje i bezumne napade na organe reda. Vlast se osvaja izborima a ne nasilnim putem.

Udruženje elektronskih medija Comnet najoštrije osuđuje brutalne pretnje, koje su putem društvenih mreža upućene novinarki Informera Milici Dakić. 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Velikoj Plani najoštrije osuđuje huligansko ponašanje demonstranata i njihovih vođa u Beogradu.

Na juče održanim izborima za Skupštinu opštine Velika Plana, kako je i očekivano, Srpska napredna stranka je odnela ubedljivu pobedu.

Organizatori večernjeg turnira u malom fudbalu "Kusadak 2020", uz preporuke nadležih mediciskih istaci, doneli su odluku da se zbog epidemije Covida-19 maifestacija prekine i odloži za povoljiji treutak. To je i saopšteno:

Na Kopaoniku je  održana sednica Izvršnog odbora Fudbalskog savezaSrbije, na kojoj je doneta odluka o popuni Super lige i Prve lige Srbije.

Večernji turnir u malom fudbalu "Kusadak 2020" ulazi u samu završnicu. U konkurenciji je ostalo još osam ekipa, a večeras, 1. jula, na programu su četvrtfinalni mečevi.

U Čačku su održane su regionalne kvalifikacije Karate saveza uže Srbije (kadeti, juniori i seniori) za Kup Srbije. Karate klub Goša iz Smed. Palanke je imao četri nastupa i osvojeno je isto toliko medalja:

Izuzetan kvalitet, posećenost. masovnost i organizacija, karakterišu večernji turnir u malom fudbalu "Kusadak 2020". Organizatori su se potrudili da publika uživa na uređenom terenu sa tribinama u Kosovcu, a 23 ekipe se nadmeću u vrlo zanimljivim utakmicama.

Još jedan uspeh ostvario je atletičar palanačkog Elita Nenad Milinković. Ovaj veteran je nastupio u seniorskoj konkrenciji na Otvorenom Prvenstvo Beograda u bacanju koplja.

Strana 1 od 177

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2